Tenis

Dvoje možda najosporovanijih naših sportaša , danas igraju polufinala na WTA/ ATP razini…

Dvoje najosporovanijih naših tenisača, a možda i sportaša uopće, danas igraju polufinala na WTA/ ATP razini…

Donna Vekić (koja u životu ”zna samo objavljivati fotografije na instagramu i slikati se za isti, kojoj igra ovisi o tome koliko lajkova ima na instagramu” ) ima 25 godina, već 8 WTA finala, koja se vraća nakon teške operacije koljena kada izgubi ima valjda 100 ružnih komentara, kada ostvari plasman u polufinale dobije valjda jedva 15 pohvala.

A šta tek reći za Marina, a da već nismo.

Čovjek koji nas je toliko zadužio, koji je toliko toga osvojio… do sad je poslan u mirovinu već 500x od strane dežurnih pljuvača, a evo njega u ATP finalu, pa ATP polufinalu, tuče Khachanova i Bautistu… čovjek kojeg je već veliki broj ljudi otpisao.

Kritizirati treba, ali valjda treba znati neke granice… svugdje u svijetu sportaši dobiju podršku kada im ide loše, samo kod nas se te iste gleda kako što više ocrniti i popljuvati. Nažalost kod nas se pamti samo 5 dana u nazad i kod nas se jedva čeka vrijeđati i pisati neargumentirane komentare.

Bravo Marine, bravo Donna, želimo vam puno sreće sutra u polufinalu, a bez obzira na ishod možete znate da imate podršku od pravih ljubitelja hrvatskog tenisa i sporta. pišu na FB stranici Croatian tennis.

ATP St Petersburg, četvrtfinale:M. Čilić (35) – R. Bautista Agut [3] (20) 6-4, 3-6, 6-3!

WTA Courmayeur, četvrtfinale:D. Vekić (97) – Xin. Wang (110) 6-4, 6-4!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button