Vijesti

Bulj: “Stožeraši i županijski šerifi, pustite djecu da slobodno dišu”

Nakon što se Tomislav Đonlić, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije oglasio oko slučaja (ne)nošenja maski u sinjskim osnovnim i srednjim školama, stiže odgovor gradonačelnika Mira Bulja, koji je ujedno i inicijator da učenici ne nose maske. 

Njegov odgovor prenosimo u nastavku: 

– Koji je smisao lokalnih Stožera civilne zaštite? Beroš i ekipa su sve centralizirali! Diktatura Stožeraša! Na moj zahtjev lokalni Stožer civilne zaštite Grada Sinja dao je preporuku da se besmislena mjera o nošenju maski u školi ukine, a ravnateljima mogu to i provesti ako žele, no osnivač škola Splitsko-dalmatinska županija na čelu s Bobanom se protivi ovoj preporuci o ukidanju maski, bolje bi im bilo da ulažu školstvo i zdravstvo!

Ključno pitanje je zašto stožeraši namjeravaju maltretirati djecu u školama i provoditi fašističke zamisli ministra Fuchsa koji bi zbog nenošenja maski roditeljima uzimao dijete!?Pustite djecu da slobodno dišu! Nemate im pravo ukrasti djetinjstvo! – napisao je na svom Facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button