Domovina

BLJESAK: Nije to nikakav ‘zahtijev BiH’ – to je kuhinja Milorada Dodika i srbijanske VBA!

Za operaciju Bljesak prije 15 godina u Banja Luci podnesen je izvještaj protiv 14 ratnih zapovjednika . Tužiteljstvo ih sad tereti da su sudjelovali u izdavanju naredbi za neselektivno granatiranje i artiljerijsko djelovanje s područja pod kontrolom HV-a po civilnim ciljevima i nebranjenim mjestima Bosanske Gradiške i Kozarske Dubice te da je ubijeno više civila,”izvjestio je Dnevnik.hr.

Stvar je potpuno jasna; iza priče o mogućem progonu hrvatskih ratnih zapovjednika zbog legitimne, legalne i potpuno čiste vojno-redarstvene akcije ne stoji nikakvo ‘bošnjačko Sarajevo, već stoji Banja Luka – dakle, Milorad Dodik i tijela tzv. RS. To je kontinuitet velikosrpske politike i paraobavještajnih aktivnosti koje cijelo vrijeme na području Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske provodi Beograd preko VBA (Vojne bezbednosne agencije) i medija u srbijanskom vlasništvu te (bes)korisnih hrvatskih i bošnjačkih idiota.

Varaju se ako misle da ćemo nasjesti! Potpuno je jasno tko je i zašto cijelu stvar pokrenuo u Banja Luci prije više od desetljeća… Pa, to su bili Dodikovi istomišljenici, zato poručujemo Vučićevom frendu Dragiši Čoviću da nam ne prodaje blesave priče o tobožnjoj “osveti za Pelješki most” jer nismo glupi pa da ne znamo zbrojiti dva i dva.P.S. Iako su optužbe na račun hrvatskih generala apsolutno smiješne, kada bi se Srbi fakat dokačili Pave Miljavca, suzu ne bih pustio.

Miljavca trebaju procesuirati Hrvati, ali ne za Bljesak!!!

Miljavca trebaju procesuirati Hrvati, ali ne za Bljesak!!!
Za operaciju Bljesak se tereti i Pavao Miljavac

Zbog Gotovine i Norca sam plakao i prosvjedovao, ali zbog Miljavca ne bih ni prstom mrdnuo – kažu da je izdao Posavinu, sada pljuje po HOS-u i ‘ZDS’, a u privatizaciji je jamio neku pilanu i još dosta toga… Tzv. Generalski zbor vodi na sramotno poltronski način, navodno zbog sinekove fotelje, nekog OTC-a i mogućeg prisluškivanja onih koji drukčije misle…

To, što ga sada žele ganjati radi naše pobjedničke akcije u Zapadnoj Slavoniji i velikog poraza Banjalučkog korpusa JNA, tzv. Vojske ‘RSK’ i ‘RS’ – njegov je najmanji problem. Blago Miljavcu kad je na udaru Srba, problem će nastati kad ga odluče procesuirati Hrvati. Ali ne za Bljesak!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button