Domovina

Bartulica o kontroverznoj Bidenovoj veleposlanici SAD-a u Hrvatskoj: Ovo nije slučajno…

Stjepo Bartulica, saborski zastupnik koji je dobro upoznat s političkim prilikama u SAD-u, za Narod.hr prokomentirao je imenovanje nove veleposlanice SAD-a u Hrvatskoj. Riječ je o Natalie Rayes, koja je među ostalim, u upravnom odboru američke ‘tvornice’ pobačaja – Planned parenthood.

”Nisam iznenađen s ovim imenovanjem s obzirom na to da je, što sam više puta isticao, Biden u službi najekstremnijih dijelova demokratske stranke što se najbolje vidi kroz njegovu kadrovsku politiku. Ako je gospođa bila na vrhu organizacije Planned Parenthood to sve govori o njezinom svjetonazoru i kako shvaća ljudska prava”, kaže Bartulica.

Bartulica: Ovo nije slučajno

Smatra da izbor takve osobe za veleposlanicu SAD-a u Hrvatskoj nije slučajno.

”To je i poruka da su Biden i ljevica u Americi zabrinuti zbog snage pro life pokreta u Hrvatskoj, pogotovo nakon povijesne odluke koja je poništila Roe v Wade i koja je dala zamah pro life pokretima u svijetu. Ovo može biti poticaj nama u pro life pokretu jer se vidi da naš rad odjekuje i da u svijetu primjećuju što se događa u ovom dijelu Europe”, analizira.

Bartulica je izglednoj novoj veleposlanici poželio svako dobro, no i poručio da će se pro life pokret i pojedinci u Hrvatskoj i dalje zalagati ”za najtemeljnija ljudska prava i da se tu jednostavno ne slažu s agresivnom ljevicom”.

Natalie Rayes, naglašava, pripada lijevoj aktivističkoj sceni Kalifornije.

Nisam iznenađen njezinim imenovanjem, zapravo demokrati imaju vrlo ekstremnu kadrovsku politiku, imamo i transrodne dužnosnike u Bidenovoj administraciji i ovo je u skladu s njihovom ideologijom”, poručuje Bartulica.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button