Domovina

Bakić: Vidov je velika sramota za Facebook ali i ozbiljna ugroza za demokraciju

“Petar Vidov i njegova moć cenzuriranja objava na Facebooku je ozbiljna ugroza za demokraciju u Hrvatskoj i slijedeće izbore”.

Ovo što radi ovaj čovjek je jako opasno: da li zbog namjera, neobrazovanosti, gluposti ili nečeg četvrtoga, ne znamo, ali pogledajte. Ne zaboravite da je Facebook najvažnija komunikacija platforma u RH (važnija od svih medija) i da ON ima neograničenu moć u filtiranju informacija i uskraćivanju vašeg Ustavnog prava na slobodno izražavanje, upozorava Nenad Bakić.

1. Moju objavu u kojoj samo PROBLEMATIZIRAM zastrašujuću, odvratnu i nemoguću tvrdnju nekog za epidemiju nekvalificiranog stranca označuje lažnom (‘nedostaje kontekst’). Iskreno, teško mi je pretpostaviti da je Pero toliko neobrazovan / matematički i društveno nepismen, da ne razumije da djeca baš nikako ne mogu popuniti odjele intenzivne kad je do sada svega 0,06% umrli vezano uz kovid bilo mlađe od 20, a ima strašno puno necijepljenih staraca za koje je rizik 1.000 ili 10.000 puta veći a i cijepljeni starci imaju daleko veći rizik nego necijepljena djeca.

2. Morali su objaviti ispravku svog pamfleta protiv mene kojim su ‘dokazivali’ da bi Trampuž ‘mogao’ biti u pravu i stoga je moja objava ‘lažna’, ali nisu maknuli oznaku s objave. Dobro im je da su objavili jer će im pozicija na sudu biti malo lakša.

3. Iako je potpuno jasno da sam bio potpuno u pravu kod problematiziranja ove teme, Faktograf i dalje zlorabi svoju moć i ograničava mi doseg zbog toga.

PITANJE JE: Zašto Pero na ovakav perverzan način podržava zastrašivača Trampuža koji mahnito gura cijepljenje sve djece, koji je još preko ljeta govorio da ćemo morati uzeti 4. i 5. dozu i često spominje jednog proizvođača cjepiva s kojim njegova bolnica ima strateško partnerstvo. Možda je to neka igra, a Pero dio toga, tko zna? Sve je moguće u ovoj pandemiji.

ZAKLJUČAK:

Osim što Peri matematika ide ekstremno loše, a igra se epidemiologa, tu moraju biti i neke namjere. Jer teško da itko može biti baš tako glup da ne vidi da 0,06% nečega ne može napuniti 100% nečega (ako su udjeli na JIL slični kao u umrlima, a jesu).

Namjere koje Pero može iskoristiti protiv bilo koga i bilo kada iz bilo koje svrhe. Jako opasno! Velika sramota za Facebook u Hrvatskoj, ali i ozbiljna ugroza za demokraciju. Ako je Faktograf ovako u stanju manipulirati s očitime, možete misliti što su u stanju raditi oko političkih stvari, ušutkavati jako korisne informacije koje spašavaju živote (i time olako pristaju odgovorni za smrti) vezano uz iduće izbore.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button