Domovina

BAKIĆ: Reći će da je porast zaraženih zbog necijepljenih. Ne vjerujte im!

Kako Index doznaje danas imamo oko 8500 novih slučajeva zaraženih, a testirano je preko 18 tisuća ljudi. S ovim brojevima udio pozitivnih je oko visokih 47 posto.

Prije dva tjedna imali smo 4226 novih slučajeva od 12.132 testiranih (udio pozitivnih 34.8%), a prije tjedan dana 5768 od 13.929 testiranih (udio pozitivnih 41%).

– Danas, u srijedu, će bez ikakve sumnje biti jako veliki brojevi, omikron je u Dalmaciji sigurno barem 60-70%, a cijela EU raste ‘kao luda’. Govorit će vam da je to jer ste se opustili preko blagdana i jer nemamo jače propusnice, više maski, puno više cijepljenih, zabrane okupljanja… Nemojte im vjerovati jer pogledajte kako je u mediteranskim zemljama koje to sve imaju’, napisao je na Facebooku matematičar Nenad Bakić ta objavio graf:

BAKIĆ: Reći će da je porast zaraženih zbog necijepljenih. Ne vjerujte im!
www.crodex.net

Iz njega se vidi snažan rast zaraženih u zemljama poput Italije gdje je procijepljeno čak 85 posto populacije. Ili u Grčkoj gdje je cijepljeno potpuno cijepljeno 62 % stanovnika. Sve te zemlje imaju puno strože mjere od Hrvatske. Rast broja zaraženih očito ne ovisi o broju cijepljenih, maskama ni o kakvim mjerama.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button