Zanimljivosti

Tko su mračni idejni začetnici rodne ideologije!?

Vrlo je vjerojatno da ste barem jednom kroz posljednjih 10-ak godina čuli izjavu da morate poštivati tuđe rodne identitete. Štoviše, rodni je identitet penetrirao u hrvatske zakone, prvo preko prevrtljive Istanbulske konvencije, a onda i preko Zakona o elektroničkim medijima.

Još poraznije, rodna se teorija danas diljem zapada servira djeci u vrtićima, a njezini produkti, odnosno invazivni operativni, hormonski i farmakološki tretmani dostupni su svakome. U posljednjem proboju na hrvatske institucije rodna se teorija naselila u standardno radikalno progresivni filozofski fakultet.

Prije pristajanja na uobičajeno banalno tribalističko prepucavanje oko ove teme, koje propagatorima rodne ideologije iznimno odgovara, upitajmo se znamo li uopće što je rodni identitet? Znamo li što je rod, a što spol? Još važnije, znamo li tko su mračni idejni začetnici ovog radikalnog pokreta te na koji su lažljivi način oni svoje zastrašujuće ideje progurali na javnu scenu naše civilizacije?

O svemu ovome Luka Goleš Babić pričao je još jednom s Krešimirom Rotimom iz platforme Trijumvirat, s kojim je na sličan način razgovarao i prilikom prethodnog proboja rodne ideologije u hrvatske granice, kada se ona prešutno usađivala u dječje umove u sklopu nacionalne dječje radionice čitanja.

Prvi u nizu isječaka iz ovog najnovijeg razgovora dijelimo u nastavku.

Tamo diskutirane fenomene moramo znati ukoliko se želimo adekvatno uhvatiti u koštac s destruktivnim ”progresivnim” idejama s kojima smo okruženi.

Riječima jedne od najtragičnijih žrtava rodne ideologije, Davida Reimera, “ako nećete slušati mene kada vas upozoravam na opasnost ovoga, a koji sam sve to osjetio na svojoj koži, koga ćete slušati?”

Izvor:Luka Goleš Babić/Sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button