Zanimljivosti

KARL MARX NA ZAGREBAČKOM GAY PRIDEU

Jučer je u Zagrebu na Ribnjaku, krajnjem odredištu Povorke ponosa, postavljen zanimljiv štand.

Štand neokomunističke organizacije, Međunarodne marksističke tendencije – ispostave Zagreb koja propagira izvorne ideje Karla Marxa.

Sa štanda,postavljenog uz blagoslov organizatora Povorke, uz zastavu pokojne Jugoslavije dvije su aktivistkinje pozivale zainteresirane da im se pridruže.

Ne znam kakav je bio odaziv, no s obzirom na današnja izvješća u medijima čini mi se da ni zastava niti štand nisu doživjeli neko nasilje ili štetu.

Hrvatsko društvo je specifično. Istima onima koji rade međunarodne skandale oko boje prvog polja na hrvatskom grbu, niti najmanje ne smeta da se na skupu pod pokroviteljstvom Grada Zagreba vijori zastava pod kojom je razarana Hrvatska i pod kojom su počinjeni brojni zločini nad hrvatskim građanima.

Ne smeta im niti reinkarniranje dokazano promašenih društvenih ideja i stavova uvijenih u celofan zalaganja za toleranciju, ravnopravnost i uvažavanje LGBTIQ osoba.

Jučerašnja ikonografija Povorke ponosa dokaz je da je u Hrvatskoj i borba za prava LGBTIQ osoba politički indoktrinirana i zloupotrebljena. Jučer od marksista, beskompromisnih boraca za podizanje proleterske revolucije, svrgavanje kapitalizma i konačnu uspostavu besklasnog društva.

Zašto se takvi skupovi na kojima se “prikriveno” promoviraju krajnje lijeve političke stranke i suspektne protuustavne ideje financiraju javnim novcem, jučer iz zagrebačkog gradskog proračuna?

Trpimir Goluža

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button