Izbor uredništva

7 od 8 umrlih u staračkom domu cijepljeno s dvije doze!

Ukupno je 8 osoba umrlo od covida-19 u Domu za starije i nemoćne u Överkalixu, objavio je Švedski list Expressen

Zanimljivo je kako je sedmero preminulih štićenika doma bilo potpuno cijeljeno, odnosno primili su dvije doze. A kod nas takvih slučajeva nema.

– U Švedskoj se o ovakvim stvarima izvještava faktično, bez senzacionalizma ili prikrivanja.  I svakome je jasno da i cijepljeni šire zarazu i da mogu umrijeti.

8
A kod nas ćete prepoznati najveće totalitariste, bijesne jer nisu uspjeli nabiti lockdown

A kod nas ćete prepoznati najveće totalitariste, bijesne jer nisu uspjeli nabiti lockdown, kako sada ‘sele igru’ na cijepljenje, proglašavajući sve one koji nisu za obavezno cijepljenje cijele populacije, pogotovo djece, za ‘antivaxere’.

Tako ćete ih lako prepoznati, kao i po tome da se rugaju grafikonima, prirodnom imunitetu, prokuženosti ili sezonalnosti. Jer u njihovim totalitarnim umovima jedino strategija ‘lockdownom do cjepiva koje je 100% efektivno’ pali.

– Zato im i treba potpuno cijepljenje kako bi poslije tvrdili da epidemija pada zato (zaboravit će kao na Izrael, Veliku Britaniju, Dansku, Island, Španjolsku, Maltu …) i zato će se praviti da ne vide ovakve vijesti, komentirao je informaciju iz švedskih novina matematičar Nenad Bakić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button