Domovina

10 velikih čavala zabijenih u identitet hrvatskog naroda

Vladajuće političke ” elite ” u RH ponašaju se kao da su Bogom dani  i postavljeni na vlast da bi materijalno osigurali svoju djecu i unuke, da ispunjavaju želje stranih centara moći, da nametnu njihove globalističke zakone, koji su u suprotnosti svemu onom što predstavlja hrvatski narod i njegov identitet. U nastavku slijedi detaljan opis 10 velikih čavala zabijenih u identitet hrvatskog naroda.

  1. Prvi veliki čavao zabijen u identitet hrvatskog naroda zabijen je sa Istanbuskom konvencijom, koju je pod ogromnim pritiskom i velikim prosvjedima u Zagrebu i Splitu Plenković progurao u Sabor. Koliko god je krivica na Plenkoviću, još veća je odgovornost i krivica na Saborskim zastupnicima koji su IK izglasali. Preko Grevia izgubili smo dio suvereniteta, uvedena je rodna ideologija protivna katoličkom nauku i ugrađena u svaki zakon!
  2. Drugi veliki čavao je Marakeški sporazum o migracijama i zaštiti migranata koji masovno ulaze ili prelaze Hrvatsku.
  3. Treći je neprocesuiranje ratnih zločinaca, agresora! Nažalost ne zaborave promptno osuditi hrvatske branitelje, i još će ih promptnije progoniti, kao što je najavio u govoru u Kninu! Najnoviji događaj to potvrđuje sa presudom Mihajlu Hrastovu, kojega hrvatsko Pravosuđe razapinje već 25 godina, 6 puta  je bio pred Vrhovnim sudom, presude su bile oslobađajuće, pa osuđujuće, da bi na kraju odslužio 2,5 godina zatvora i sada ga država tereti za 11 690 000 kuna. Hrvatska je već isplatila više milijunske odštete Srbima, koji su kolateralne žrtve srpske agresije! Koliko je Srbija platila odštete Hrvatima ? Nula, ništa! Nesposobna i nevoljna vladina politika!
  4. Četvrti je koalicija sa SDSS-om, strankom koju je kao što sam već napisala osnovao optuženi  ratni zločinac za zločine prema Hrvatima! Jer nijedan dogovor sa Srbima , dokazano je, kroz povijest Hrvatskoj nikada nije donio ništa dobro!
  5. Peti je onemogućavanje referenduma, totalitarnim i kriminalnim metodama !
  6. Šesti je zbog nakaradnog izbornog zakona, zbog nedopuštanja  elektroničkog i dopisnog glasovanja, zbog onemogućavanja glasanja izvan domovinskoj Hrvatskoj!
  7. Sedmi je zbog reketa i kriminalne hobotnice sa kojima se suočavaju investitori koji zbog toga odustaju od investiranja u RH!
  8. Osmi je zbog brisanja hrvatske povijesti i favoriziranja događaja iz jugoslavenske komunističke povijesti!
  9. Deveti je uništavanje industrije, a favoriziranje turizma i potrošnje!
  10. Deseti je iseljavanje i demografija!

Zaključak

Svaka Vlada od 2000. godine do danas  oduzela je Hrvatima jedan dio identiteta, ljudskih i etničkih prava, nacionalnog ponosa, ljudskog dostojanstva, povijesti, tradicije i kulture. Svaka Vlada je  nametala Hrvatima  strane vrijednosti, pretvarala nas  u pravno i materijalno roblje, uništavanjem industrije oduzimala nam egzistenciju, ovrhama kuća i stanove, prisiljavajući nas na napuštanje vjekovnih ognjišta i odlazak „trbuhom za kruhom“ u svijet.

Uopće se ne obaziru na to da su izabrani da rade u  interese naroda koji ih je birao, da vladaju kao dobri gospodari, dobrima koja su im omogućili njihovi glasači, da ih predstavljaju i u njihovo ime donose odluke koje će im omogućiti život dostojan čovjeka, već su  DOBRE SLUGE, LOŠIH GOSPODARA, što je pogubno za opstojnost RH i hrvatskog naroda, jer nas stavljaju u ponižavajući položaj običnih slugu pokornih stranih centara moći!

Zastrašujuće je to po opstojnost hrvatskog naroda, što rade i kako rade, da jedan hrabar i ponosan hrvatski narod, koji se krvavo izborio za svoju slobodu, pretvaraju u sluge pokorne globalizacijske politike velikih svjetskih sila i EU! Hrvatska inteligencijo, hrvatski intelektualci, znanstvenici, pravnici, radnici, seljaci i branitelji gdje ste?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button