Zanimljivosti

Zašto je vijest čiji sadržaj graniči sa zločinom protiv čovječnosti nestala sa stranih portala?

Radi li Pfizer doista takve eksperimente još uvijek ne možemo znati sa stopostotnom sigurnošću, ali za to postoje čvrste indicije, zbog čega cenzura pod opravdanjem “manjka dokaza” nije ništa drugo doli novo držanje ljestava fašistoidnom djelovanju interesnih moćnih grupacija.Činjenica je da je COVID bio ključan za Pfizerov nedavni poslovni uspjeh.

U razgovoru u restoranu koji je tajno snimljen, direktor za razvoj u Pfizeru po imenu Jordon Trishton Walker je priznao potpuno šokantne činjanice koje potvrđuju da Pfizer razvija mutacije Corona virusa (što je američkim zakonom strogo zabranjeno) kako bi zaradio na cjepivima.

On je opisao korak po korak kako se to radi pomoću majmuna i time potvrdio još jednu teoriju zavjere – da cjepivo nije napravljeno zbog virusa, nego je virus napravljen zbog cjepiva.

Međutim, vijest o direktoru iz najpoznatije farmaceutske kompanije nestala sa stranih portala a čak se brišu i postovi i video o toj vijesti.

Čovjek navodi da se u laboratoriju kreiraju mutacije virusa kako bi se ‘preventivno proizvela cjepiva’, spominje i ime projekta, mediji obećavaju istragu, odgovor kompanije i… nakon par sati brišu vijest, a ”factchekeri” i društvene mreže bez objašnjenja brišu svaki spomen o samoj priči kao i sam inkriminirajući video – pod opaskom da je čovjek sniman bez vlastitog pristanka .

I ako samo spomenete da su isti ti mediji i factchekeri u dosluhu ili pod platnom listom tih kompanija, društvene mreže vam ograniče doseg.

Pogledajte video (sa prijevodom) OVDJE.

Izvor:Ratko Martinović

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button