Vjera

Zaklada Vigilare predstavlja vam novi kalendar za 2022. godinu na temu „Katolička Hrvatska“.

Čast nam je i ovaj put ponuditi vam naš jedinstveni kalendar kojim se podsjećamo na katolički identitet naše domovine i upoznajemo s njezinom bogatom vjerskom baštinom. Svako odabrano mjesto u kalendaru kazuje o Božjoj prisutnosti i pouzdanju u Gospodina, a posebno u zagovor Djevice Marije, u svakodnevnom životu Hrvata tijekom stoljeća.

Budimo zahvalni na tom daru vjere naših otaca te kao autentični Božji svjedoci i vjerna Marijina djeca, i danas javno iskazujmo svoju vjeru te odvažno i s ponosom ističimo simbole naše katoličke kulture, svete Katoličke crkve i Isusa Krista, jedinog Spasitelja svijeta i svih ljudi.

Zašto je ovo važno?

  • Kao marijanski narod, provodimo svih 365 dana u godini sa svojom nebeskom Majkom.
  • Podsjećamo se na to da je Hrvatska katolička zemlja, s tisućljetnom vjerskom baštinom i tradicijom te zahvaljujemo Bogu na daru naše domovine, na vjeri naših otaca i pripadnosti Katoličkoj crkvi.
  • Spominjemo se svih važnih svetkovina, blagdana, spomendana i raznih događaja iz hrvatske povijesti, kao i Crkvene godine

U mnogim hrvatskim domovima

Ovaj marijanski kalendar izlazi već šestu godinu zaredom i do danas su ga u svojim domovima imale stotine tisuća Hrvata. Vrlo je cijenjen jer se njime promiču tradicionalne i kršćanske vrijednosti, hrvatska kulturna baština i pobožnost prema Majci Božjoj, Kraljici Hrvata.

Kalendar zaklade Vigilare možete pronaći OVDJE

Zaklada Vigilare predstavlja vam novi kalendar za 2022. godinu na temu „Katolička Hrvatska“.
www.crodex.net

Izvor: www.crodex.net/kalendar.vigilare.hr

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button