Izbor uredništva

Tko je Aleksandra Prijović? Iznenaditi ćete se kada pročitate…

Iskreno, ne zanima nas tko je Aleksandra Prijović . Ne znam ni što ona pjeva. I nije me ni briga.

Ono što me je briga a trebalo bi zanimati i vas je demografski slom Hrvatske. Pad je najbrži ikada od osnutka Hrvatske. Iza sebe imamo mjesece katastrofalnih demografskih podataka.

Ali ono što je još zanimljivije je zašto doslovno svi mediji šute o ovome. Tzv. mainstream medijima je zanimljivija srpska ”turbofolk” zvijezda nego demografska katastrofa koja se događa pred našim očima.

Kad se gledaju i slušaju političari , izgleda kao da je glavni problem Hrvatske ono što oni nazivaju ‘demografija’ ali se u praksi ne čini gotovo ništa da se negativni demografski trendovi promijene. Čak štoviše, neki političari i mediji likuju kada ukinu određene demografske mjere.

Je li ovo dovoljno za opću zabrinutost i definitivnu i konačnu potvrdu kako demografska problematika nije niti može biti svjetonazorsko i političko pitanje, već isključivo strateško nacionalno. 

Umjesto da čitate o turbofolk zvijezdi pročitajte članak o demografskoj katastrofi i na narednim izborima dajte glas onoj opciji koja ponudi konkretna rješenja kako ovaj problem riješiti a ne onima kojima je demografija samo floskula.

PS: Objavili smo dosta članaka o demografskoj katastrofi ali su to jedni od najmanje čitanih članaka na našem portalu stoga smo pokušali sa malo drugačijim naslovom .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Jedan komentar

  1. Skidam kapu do poda, naklon i moje iskreno poštovanje.Doduše,ja čitam Vaše članke sve od reda i ukazujem ljudima da Vi,portal CRODEX postojite i da ste originalno dobri.
    Lijepi pozdrav i svako dobro Vam želim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button