Domovina

(VIDEO)NEISPRIČANE RATNE PRIČE: SA PRIPADNIKOM HOS-a DAMIROM BANIĆEM prisjećamo se vremena kada su se stvarale legende…

Video u kojem je prikazano istinito svjedočenje struč. spec. oec. DAMIRA BANIĆA, umirovljenog satnika, pripadnik HOS-a i 4. gardijske brigade. Damir je čovjek velike energije i volje koji se nakon teškog ranjavanja pronašao u mnogim stvarima i aktivnostima, vrijedi čuti njegovu priču, najavio je voditelj emisije “Pogled s Čuke” pukovnik Željko Petko svoga gosta, koji je bio prvi kad je trebalo braniti Hrvatsku od srpsko-crnogorske i jna agresije…

Priče i svjedočenja koja je iznio Banić još nikada nigdje niste mogli pročitati ni čuti, pa stoga vrijedi poslušati ovo iskreno i istinito svjedočenja iz ratnih dana devedesetih o kojima se nažalost sve manje priča i zato je ova emisija “Pogled s Čuke” jako vrijedan svjedok vremena , bez ikakve cenzure.

Ujedno možete čuti svjedočenja izravnih sudionika obrambenog Domovinskog rata. Na obljetnicu ustrojavanja HOS-a možete poslušati i prvi put iznesene dosad neispričane istine koje su pratile ovu našu ratnu postrojbu koje je pripadnik bio satnik Damir Banić koji je otvoreno ispričao dosta jako zanimljivih ratnih priča i dogodovština koje su držale moral pripadnicima Hrvatskih obrambenih snaga.

Također možete čuti priču u obrani najtežih ratnih terena, sve do Škabrnje i još dosta toga što bi bilo sasvim dovoljno da se po ovim pričama snimi dugometražni ratni film o obrani Hrvatske kojih za sad nemamo na repertoaru s odmakom od 30. godina, što je velika sramota za sve vlade RH i one koji su relevantni i raspolažu sa kadrovima i novcem da se o Domovinskom ratu više, po “babi i stričevu” ne snimaju nekakve bezukusne i neprepoznatljive limunade, već pravi istinski filmovi koji napokon moraju prikazati hrvatske branitelje u pravom i herojskom svjetlu onakvima kakav je hrvatski branitelj bio cijelo vrijeme ratovanja i trajanja obrane od srpskog, crnogorskog i jna agresora na našu Hrvatsku.

Bilo bi jako lijepo i poučno da ovaj video pogledaju svi oni koji imaju nešto protiv HOS-a , i uvjere se koliko su u krivu kad je ova hrabra i najčistija ratna postrojba u pitanju.

Poslušajte istinito svjedočenje iz prve ruke o hrabrosti Hrvatskih obrambenih snaga.

VIDEO:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
braniteljski-portal.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button