Nogomet

(VIDEO)Blanka Vlašić vodila navijanje usred Danske!

Video u kojem je tisuće hrvatskih navijača okupiralo Kopenhagen uoči utakmice osmine finala Eura protiv Španjolske. U svakom kutku grada neizbježne su kockice, a u samom centru smo ugledali i jedno poznato ime kako vodi navijanje. Bila je to naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić!

VIDEO: Blanka Vlašić vodi navijanje

– Hodala sam trgom i čula skandiranje ‘Nikola Vlašić, Nikola Vlašić’. I to je bilo to. Navijači su me prepoznali i pozvali me k sebi. A onda su proradile emocije – kazala nam je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, koju sada svi više gledaju kao sestru našeg reprezentativca Nikole Vlašića. I ona je došla u Dansku podržati Hrvatsku i svog brata Nikolu.

Nekada smo svi mi za nju navijali i bodrili je na velikim natjecanjima, a sada ona kao legenda našeg sporta bodri naše reprezentativce i vodi navijanje.

– Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja – započela je Blanka, a stotine navijača je samo nastavilo za njom.

Zaista spektakularne scene.

Krenulo je navijanje, skandiranje ‘Blanka, Blanka’, a onda su je navijači zamolili da se obrati s par riječi, da im kaže nešto. 

– Stvarno su me zatekli, gurnuli su mi onaj megafon u ruke. I nisam znala što bih im rekla. Iskreno ni sad se ne sjećam, znam da sam rekla da podrže sve naše igrače i da večeras idemo svi skupa po pobjedu – rekla nam je vidno uzbuđena Blanka koja se jedva probila iz mase navijača željnih zajedničke fotografije i obećanja da će Nikola večeras zabiti Španjolcima.

– Naravno, ne mogu im to obećati, neka zabije bilo tko, samo je važna pobjeda i prolaz dalje. Sve ostalo je manje važno – kazala je vesela Blanka i dodala za kraj:

Napokon imam mogućnost bez opterećenja putovati na ovakva natjecanja, veseliti se i u miru gledati utakmice, naravno, koliko je to moguće u miru gledati obzirom da mi ipak srce posebno kuca za brata kojeg iznimno volim – rekla nam je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.

AJMOOOO, VATRENI!!!! DO POBJEDE!!!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button