Domovina

(VIDEO) Ne zavaravajte se: Milanović nije postao nikakav desni lider, upravo se pohvalio lgbt zakonima

Iako je nekada zabavno pratiti kako se predsjednik Milanović i premijer Plenković javno prepucavaju, njihovi okljaštreni vrijednosni sustavi vrlo su slični.

Milanović, kao ni Plenković, nije evoluirao u nekog socijalnog konzervativca. Naprotiv, ostao je “progresivac” te se kao tipičan predstavnik svoje vrste otvoreno hvali kako je, kao predsjednik hrvatske Vlade, gurao zakone u korist lgbt skupina.

Na novinarsko pitanje prigodom 31. obljetnice Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman u Zagrebu, 21. prosinca 2022., Milanović je izjavio:

„Moje vrijednosti [od Orbanovih] su drukčije. Gdje su bili Von der Leyen i Borrell dok sam se ja borio za prava lgbt zajednica i gurao zakonska rješenja koja su bila ispred njemačkih. Razlika između Orbana i mene je ogromna…“

Tzv. progres iliti “napredak”, tj. suvremeni marksizam s kojim se Milanović hvali, ne može imati ništa s nacionalno konzervativnim, tj. desno orijentiranim Hrvatima. Tko god ga vidi kao konzervativnog i desno orijentiranog lidera, grdo se vara.

On je spreman, kao što je već pokazao kao premijer, dekonstruirati sve tradicionalne i katoličke temelje Hrvatske. Ovo njegovo hvaljenje sa sodomitskim pravima potvrđuje onu staru izreku: „Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada“.

Izvor: Youtube

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Vigilare

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button