Izbor uredništvaVideo

VIDEO KOJI SE MORA POGLEDATI: ŠALA 1975. postala STVARNOST 2023.

Ovo je nažalost istina. Jedna od najpoznatijih komičarskih grupa Monty Python su 1975. godine napravili video koji su kirurški precizno predvidio situaciju u kojoj se nalazimo danas. Kad je ovaj film izašao to je bila komedija, a 2023. je prava životna ludnica.

I bili su u pravu. Apsurdno je da muškarac želi roditi dijete!

Nikada nisam vidio ništa utemeljenije i ispred svog vremena od ovoga.

Trebalo je gotovo 40 godina da komedija postane dokumentarac. Ovo je najtočnije predviđanje ikad napravljeno u povijesti kinematografije.

“Želiš imati djecu?”
“Pravo je svakog muškarca da ima djecu ako ih želi”
“Ali ne možete imati djecu”
“Nemoj me tlačiti”

Mislili su da prave KOMEDIJU 70-ih………ali su ZAPRAVO predviđali BUDUĆNOST!!!!

Doista je prilično zastrašujuće. Čak i u 90-ima ovakve stvari su bile tako smiješne jer su bile krajnje smiješne. Očito nijedan zdrav čovjek nikada ne bi rekao takve stvari… a ipak smo tu, škole, vlade i korporacije ovo sustavno provode. Doslovno možete biti otpušteni, ili suspendirani, ili uhićeni u nekim zemljama jer niste svirali ovaj Monty Python skeč!


Monty Python je naziv grupe britanskih komičara koju su činili Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin. Grupa se okupila oko stvaranja televizijske serije Leteći cirkus Montyja Pythona, a zajedno su snimili i četiri filma, nekoliko glazbenih albuma i igrali kazališne predstave.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button