DomovinaVideo

(Video) Hod za život: Sudionici slavili život pjevajući veliki hit Marka Perkovića Thompsona

Ove subote, 20. 5. 2023., održan je osmi po redu Hod za život u Zagrebu, a oko deset tisuća sudionika – mladih, obitelji s djecom i starijih – hodalo je centrom Zagreba, od HNK-a do parka Ribnjak. Geslo ovogodišnjeg Hoda za život je: „Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo mi daj ljubav…“.

Veliki broj sudionika potvrđuje da ova manifestacija odražava želju mnogih građana da se zabrani ubojstvo nevine djece, tj. zaštiti život od rođenja do smrti. Ako izuzmemo želju građana, ne možemo izuzeti znanost koja je davno dala svoj sud o tome kada započinje život. Izgleda da to ne zanima naše političare koji zbog globalističke i pokorničke politike odbijaju zakonima isti zaštiti. Takvim načinom postupanja odbacuju razum i nasljeđe judeo-kršćanske civilizacije na koju se pozivaju.

Ipak, danas je nepotrebno trošiti riječi na ljevičarske političare i prosvjednike – kojih se nije uspio skupiti niti dvoznamenkasti broj – nego s radošću možemo posvjedočiti da se danas slavio život od rođenja do smrti. Zbog želje za slavljenje života mnoštvo je sudionika po završetku hoda ostalo u parku Ribnjak da bi sudjelovali u programu.

Slavili život pjevajući hit Marka Perkovića Thompsona

Oj Zagoro, lijepa li si

Slavonijo, zlatna ti si

Herceg Bosno, srce ponosno

Dalmacijo, more moje

Jedna duša, a nas dvoje

Pozdrav Liko, Velebita diko

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button