Domovina

Večeras sučeljavanje na HRT-u. Slabokrvni Andrej se prepao Grmoje i ne dolazi,Vidović Krišto nije ni pozvana

Veliko sučeljavanje na HRT-u: Trajat će dva sata, a na Prisavlje stiže ovih 10 kandidata

U završnici predizborne kampanje HTV večeras, odmah nakon središnjeg Dnevnika, u 20:15 na 1. programu donosi sučeljavanje političkih stranaka koje su prema HRT-ovoj anketi HRejting prešle četiri posto barem u jednoj izbornoj jedinici, kazuje urednica IMS-a HTV-a Katarina Periša Čakarun.

Sučeljavanje traje puna dva sata, a vode ga Zrinka Grancarić i Mislav Togonal. Svoj dolazak na sučeljavanje potvrdilo je svih 10 stranaka koje su po anketi HRT-a prešle četiri posto.

U petak ćete tako moći pogledati kako se u različitim temama snalaze Tomislav Josić (Domovinski pokret i partneri), Davor Nađi (Fokus i Republika), Marin Piletić (HDZ i partneri), Dalibor Paus (IDS i partneri), Nikola Grmoja (Most i partneri), Sandra Benčić (Možemo), Matija Posavec (Nezavisna platforma sjevera), Katarina Peović (Radnička fronta), Mirela Ahmetović (SDP i partneri) i Milivoj Špika (Umirovljenici zajedno i partneri).

S HRT-a napominju da na dan samih izbora, 17. travnja u 18 sati, na prvom programu HTV-a kreće i specijalna izborna emisija u kojoj će HTV objaviti rezultate izlaznih anketa te sa stručnim komentatorima u studiju i javljanjima svojih reportera iz brojnih stožera političkih stranaka gledateljima iz minute u minutu donositi najnovije rezultate izbora.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button