Nogomet

Vatreni u Božićnom duhu, a Perišić o Argentini!

Dokapetan Vatrenih Ivan Perišić smatra da hrvatska reprezentacija nakon velike pobjede nad Brazilom može svladati i Argentinu.

Drugo polufinale u četiri godine

“Osjećaj je predivan, a svaki sportaš želi ući i u finale. Dat ćemo sve od sebe, ali i Argentina daje 100 posto od sebe. Bit će slična utakmica kao u Moskvi, i Engleska je bila dobra momčad, ali puno toga ovisi o nama. Budemo li pravi, kao poput Brazila, neće biti straha”

Krilne pozicije

“Sada kada vidimo koliko je daleko Maroko dogurao, možemo reći da smo i u toj utakmici napravili dobar posao. Suparnici su nam dobri na krilnim pozicijama i uvijek moramo pomagati obrani želimo li nešto napraviti. Dobro nam ide i s lijeve i s desne strane, sada moramo tako nastaviti jer samo momčadski možemo napraviti nešto veliko. Treba igrati s karakterom, i u napadu i u obrani”

Slika: Google procjena daje značajnu prednost za pobjedu Argentine od čak 51%, dok za pobjedu Vatrenih procjenjuju sa tek 21% ! Ali Vatrene to ne smeta, naprotiv – draže im je tako… / Foto: snimka zaslona

Pogoci i asistencije

“Nisu mi važni ni pogoci ni asistencije, važno mi je samo da moja momčad pobjeđuje. Ako dođu neki pogodak ili asistencija, bit ću još sretniji, no tu sam u službi momčadi i napravit ću sve što trener traži od mene. Tako je bilo i prije, tako će i biti”

Nove lopte

“Lopte su brže, ali treba vidjeti kako će sve to sutra proći. Treba pucati što više i nadam se ćemo biti uspješni”

Lov na trofej

“Ronaldo je pet puta bio na Svjetskom prvenstvu i nije ga uspio osvojiti, isto pokušava i Messi te će on sa svojim suigračima pokušati sve da uđe u finale i da uzme trofej. S druge strane, i mi ćemo biti na 100 posto, želimo i mi osvojiti trofej. Nadam se da će biti dobra, muška utakmica”

Video: Pobjedonosni doček Vatrenih prilikom ulaska među 4 najbolje svjetske momčadi!

Putovanja

“Za svaku se utakmicu slično pripremamo, jedina je razlika što su nas u Rusiji mučila putovanja. To je pozitivno ovdje, što smo uvijek na 30 minuta od hotela. Više je vremena za odmor. Dobro smo analizirali Argentinu, odradit ćemo još jedan trening i biti spremni”

Suigrači Martinez i Romero

“Čuli smo se u grupnoj fazi, a pričali smo još i u klubovima, i znam da Lautaro i Cuti žive za svoju zemlju, jedva čekaju igrati za Argentinu. Po tome smo slični i nadam se da će cijeli svijet uživati, i neka pobijedi bolji”

Zavladalo i Božićno ozračje, a Vatreni su još tu:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hns-cff.hr/hns-cff.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button