VideoZanimljivosti

Urnebesno: Talijanski zabavljač u borbi protiv “covid voditelja”…

Adriano Celentano, legendarni talijanski zabavljač, je na svom Facebook i Twetter profilu objavio zanimljivi video koji je popratio kratkim komentarom.

Celentano je opet komentirao ulogu novinara i medija u doba korone, s posebnim osvrtom na goste u talijanskim televizijskim emisijama koji brutalno prekidaju drugog sugovornika koji želi objasniti svoje mišljene i stav vezano za cijepljenje i mjera koje talijanska vlada primjenjuje u borbi protiv virusa.

Video od 7 minuta je sastavljen od isječka iz talk showa Zona Bianca kojeg vodi Giuseppe Brindisi i u kojima se često prekidaju oni gosti koji žele objasniti zašto su protivnici cijepljena i mjera koje talijanska vlada primjenjuje u sprječavanju širenja zaraze.

Celentano takve goste naziva PREKIDAČIMA i MRAČITELJIMA (nešto kao kod nas Mislav Bago).

U slobodnom prijevodu prenosimo što je Celentano napisao:  

“Ćao  dečki! Ponovno sam prisiljen podcrtati ulogu onih koji vode talk showe i informativne emisije i koji su, po mom mišljenju, nesposobni držati pod kontrolom famozne PREKIDAČE. Čudni su to gosti koji ne samo da ne pale nikakvo SVJETLO, nego stvaraju MRAK oko onih koji ne misle kao oni. Cilj je uvijek isti. Ne dozvoliti da se shvati što će kazati taj jadnik koji je brutalno PREKINUT od MRAČITELJA koji pod svaku cijenu žele ušutkati misao  DRUGIH”

Ispod videa pojavljuju se tekst koji je posvećen voditelju i koji zaokružuju Celentanovu misao: “Ti si mi simpatičan Vrijednost jednog VODITELJA sastoji se u sposobnosti da se licemjerje PREKIDAČA drži podalje. A kod tebe, i ne samo kod tebe, ima ih mnogo“.

Video je popraćen audio komentarom Celentana:

Politička situacija nije dobra. Međunarodna situacija nije dobra. Stanje s vodom nije dobro. Situacija kada… nije dobro. Ali najveća katastrofa su arhitekti.

Situacija naše zemlje nije dobra. Moja situacija s kosom nije dobra. Međunarodna situacija nije dobra. Stanje s vodom nije dobro. Situacija kad me ljubiš nije dobra.

Između mene i tebe postoji nešto što nas spaja: poput zraka koji udišemo, poput djeteta koje čekamo, poput mjeseca kojem se divimo i osmijeha koji posvećujemo nakon svake nepravde koju činimo i ljubavi koju sada imamo. Kao kuća koju gradimo, kao zemlja po kojoj gazimo.

Spot završava važnom porukom pjevačice: „ i oni koji se ne cijepe su ti brč“.

Spot i pjesma pod nazivom “The Loving Brother” započinje slikom poznatog TV salona i voditeljica Giuseppa Brindisia, koja nije sklon čuti što neki gosti imaju za reći, poput pjevačice Povije, pravnika Ugo Mattei ili odvjetnica Olga Milanese, stalno prekidani od ostalih gostiju.

www.crodex.net / ivijesti

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button