Izbor uredništva

Tragično je što lobisti i dalje pričaju istu priču o „ciljevima cijepljenja“…

Neke stvari su toliko logične da mislite da ih svi razumiju, no kad se u igru upletu lobisti i komercijalni interesi, čini se da logika nije dovoljna. Sada kada pritisak lobista popušta, istina konačno polako izlazi na površinu…

Od COVID-19 umiru stariji. Mladi imaju i 1000 puta manji rizik od starih. Unatoč tome, lobi koronaprofitera agresivno potiče cijepljenje zdrave djece, mladih i onih koji su već preboljeli covid. Najveći argument im je bio da u onim zemljama koje su cijepile velik dio populacije ima puno manje umrlih. To je istina, no te zemlje su prvo cijepile praktično sve stare i rizične, a onda i ostale.

U Hong Kongu smo prvi puta vidjeli vrlo jasan dokaz da niti 85% cijepljene ukupne populacije nije dovoljno, ako niste cijepili stare i rizične. Slično je i u Kini i oni sada očajno pokušavaju izbjeći praktično neminovno ponavljanje situacije iz Hong Konga. Nas koji smo se protivili cijepljenju zdrave djece i mladih, lobisti pandemijske mafije proglasili su antivakserima, a zapravo su najveći promotori otporu cijepljenju upravo oni. Agresivnim nametanjem cijepljenja onih kojima cijepljenje nije bilo nužno, stvorili su ogroman otpor protiv svih cjepiva.

Zbog (razmjerno) malo kratkoročnog profita uzrokovali su kolaps povjerenja u javno zdravstvo i institucije države općenito. mRNA i vektorska cjepiva nisu savršena i nose nezanemariv rizik, no kod starih i rizičnih koji do sada nisu preboljeli covid zaraza živim virusom i dalje nosi daleko veći rizik i cijepljenje je bolji izbor od zaraze.

Tragično je što lobisti i dalje pričaju istu priču o „ciljevima cijepljenja“…
crodex.net
Izvor: Pixabay

Cijepljenje zdrave djece, mladih i onih koji su preboljeli covid-19 ima minimalan učinak na broj teško bolesnih te nema nikakvog opravdanja za bilo koji oblik prisile na cijepljenje tih kategorija stanovništva. To znamo već skoro godinu dana i tragično je što lobisti pandemijske mafije i dalje pričaju istu priču o „ciljevima cijepljenja“…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button