DomovinaZanimljivosti

Thompsonova supruga Sandra o provali: Tko god ima neki imovinski spor samo se treba javiti Danki Derifaj i RTL-u i onda će oni odrediti što je čije

Nakon dva dana od upada RTL-ove novinarke Danke Derifaj, snimatelja i susjeda na terasu Marka Perkovića Thomspona, dok su u kući bila sama maloljetna djeca koja su u strahu odmah pozvala roditelje, o svemu se oglasila i supruga popularnog pjevača Sandra Perković.

“Hvala svima koji su nas zvali, slali poruke, izražavali podršku. Nisam uspjela svima odgovoriti, jer smo se Marko i ja bavili djecom, da ponovno stvorimo u njima i oko njih osjećaj sigurnosti. Iako sam još u šoku, imam potrebu podijeliti da sam zapanjena činjenicom da novinarka koja bi trebala zastupati istinu, laže da nije provalila u naš posjed- iako video snimke dokazuju suprotno. Pitam se trebamo li vjerovati vlastitim očima ili Danki Derifaj?”, napisala je Sandra Perković u uvodu i dodala:

Zanima me je li RTL-ova novinarka posjetila i ostale tri terase

Zanima me je li RTL-ova novinarka posjetila i ostale tri terase

“Ako ova novinarka ovako laže o nečemu što se vidi na snimci, …koliko je tek laži mogla iznijeti u svojim drugim prilozima na RTL-u? Moj muž je vlasnik i kuće i terase i to se može provjeriti na internetu. I druge 3 kuće od susjeda imaju na isti način uređene vlasničke odnose.

Čovjek s kojim je novinarka provalila u naš posjed tražio je od suda pristup našoj terasi i sud mu je to odbio. Uputio ga je da, ako misli da na to ima pravo, pokrene sudsku parnicu. Zanima me je li RTL-ova novinarka posjetila i ostale tri terase, od ostale tri kuće i tamo u “interesu javnosti” šetala po tuđim domovima?

Slušam je kako ona određuje što je naše vlasništvo, a što od susjeda s kojim je provalila u naš dom. Pa je li ona sud? Da joj je susjed rekao da je njegova i naša dnevna soba – bi li i tamo ušla? Onda ubuduće tko god ima neki imovinski spor ili misli da ima pravo na nešto nečije – samo se trebaju javiti Danki Derifaj i RTL-u i onda će oni odrediti što je čije?

Ne obazirući se na zakon, vlasničku dokumentaciju niti išta drugo? Prema tome tko im se više sviđa? Nadam se da će ti novinari dobiti otkaz i odgovarati pred sucem za svoje postupke. Da ovo što su učinili mojoj djeci i našoj obitelji – ne ponove više nikom nikad!”, napisala je Sandra Perković.

Podsjetimo, Narod.hr objavio je snimku na kojoj je vidljivo kako se Danka Derifaj, snimatelj i susjed gospodina Perkovića Branko Miodrag, penju ljestvama na terasu obitelji Perković dok su u kući bila sama maloljetna djeca, a zbog čega je intervenirala i policija. Potom su neovlašteno snimali kadrove njegove kuće i dvorišta.

RTL-ova novinarka Danka Derifaj koja je s Thompsonovim susjedom Brankom Miodragom, poznatim po švercerskoj aferi, ušla u dvorište obitelji Perković, na svom je Facebook profilu ustvrdila da je riječ o lažnoj vijesti te da se ne radi o provali zato jer je bila na “novinarskom zadatku”. Narod.hr potom je javnosti ustupio četiri dokumenta koja dokazuju kako Danka Derifaj ne govori istinu te da nije napravila niti osnovne provjere prije nego je upala na tuđi posjed.

Danas smo javnosti ustupili nove dokumente koji potvrđuju priču koju je portal Narod.hr plasirao, zbog čega smo se našli na udaru GONG-ovog portala Faktograf, koji je vijest portala Narod.hr označio netočnom, čime je smanjio doseg i vidljivost našem portalu na Facebooku.

Snimku ulaska trojca još jednom možete pogledati na poveznici:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button