Domovina

Thompson oduševio obožavatelje: Objavio svoj ponajveći hit

Popularni hrvatski pjevač Marko Perković Thompson podijelio je na društvnim mrežama jedan od svojih najvećih hitova. 

Marko Perković Thompson aktivan je na društvenim mrežama, gdje nerijetko s pratitaljima dijeli videozapise svojih pjesama i koncerata. Tako je ovaj put podijelio video jednog od svojih najvećih hitova.

“Čvrsta ruka i poštenje, sveta voda i krštenje. Budi čovik to je dika, budi roda svoga slika. Ne daj na se, ne daj svoje, nemoj tuđe, prokleto je”, započeo je. Nastavio je sa stihovima jedne od svojih najpopulranijih pjesama. 

“Jer ‘ko život tako prođe, ponosan pred Boga dođe. Gdje god da te život nosi, uvik moraš znati ko si, hej. Geni, geni kameni, vatra gori u meni! Geni, geni kameni, takvi smo mi rođeni! Uzmi ili ostavi. Loša bila četr’es’ peta, rasula nas preko svijeta. A sad nova loza raste, vratile se kući laste, Plave krvi, bijelog lica, rađaju se nova dica, na kamenu ka’ na svili, di oduvik mi smo bili”, stoji u objavi.

Pratitelji su oduševljeni

Marko je, kao i obično, i ovom objavom oduševio pratitelje koji su ga obasuli lajkovima i komentarima. Pored mnogih koji su umjesto teksta ostavljali sličice s domoljubnim motivima, našao se i koji pisani osvrt. “Nikada neću zaboraviti taj dan proveden u Kninu, najdraža uspomena za cijeli život! Vivat Croatia”, “Uvijek moraš znati tko si. Sveta voda i krštenje, budi roda svoga slika”, stoji ispod videa.

Inače, u srijedu se u Hrvatskoj održavaju parlamentarni izbori za 11. saziv Hrvatskog sabora. Marko, kao osvjedočeni domoljub zasigurno je svojom objavom želio potaknuti pratitelje da iziđu na birališta te daju glas prema svojoj savjesti onoj opciji koja neće iznevjeriti vrijednosti o kojima govori u pjesmi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button