Izbor uredništva

Taman kad konstantno slušamo kako se veliki broj mladih iselio, vidiš ovu divnu manifestaciju

U Kumrovcu se održao Dan mladosti za sve nostalgične mlade umirovljenike. Taman kad konstantno slušamo kako se veliki broj mladih iselio, vidiš ovu divnu manifestaciju žaljenja za prošlim vremenima i znaš da nije sve izgubljeno.

Očito su najmlađi i najbistriji ostali i okreću se sve vise budućnosti tako da gledaju unazad. I dok se neki ljubomorni ljudi zgražaju da se slavi totalitarni režim, na sreću i dalje ima onih koji shvaćaju prave vrijednosti takve vladavine.

Čak je i bilo mladih glazbenika pa je prosjek godina posjetitelja pao na 93. Pilo se dobro kiselo vino i pjevalo pjesme u čast diktatoru dugo u noć. Na žalost neki smatraju da je to samo rezultat dugogodišnjeg ispiranja mozga, no ja smatram da prvo moraš imat nešta mozga da bi ga mogao isprati.

Nadam se samo da ćemo nagodinu uspjeti zadržat prosjek godina na 93. Postoji realna opcija da će nagodinu taj prosjek biti 94.

Naravno očekujemo da će sva ta mladost začeti svoje obitelji pa da će se pronaći i neko dijete do iduće godine. Taman promjeniš pelenu bebi pa ujedno možeš i sebi.

Kasnije možete zajedno plakati jer diktatora više nema.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button