Ljepota i zdravljeVideo

STRAŠNO!!! Zbog spike proteina koji se nalaze u cjepivu, uskoro bismo…

Dr. Shankara Chetty iz Južnoafričke Republike, upozorava javnost da bi zbog spike (šiljastih) proteina koji se nalaze u cjepivima za Covid-19, uskoro bi mogli imati eksploziju karcinoma i drugih malignih bolesti.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Mi u našem tijelu imamo tisuće DNK ćelija koje se svakodnevno oštećuju, paralelno s time izloženi smo kemikalijama, izloženi smo zračenju i naše tijelo ima prelijepi i funkcionalni mehanizam za popravak, pomoću proteina koji sve to razbija.

Sada, a ovim spike (šiljastim) proteinom koji povrjeđuje ovaj mehanizam, da li ćemo imati povrede zbog koji naše ćelije više neće biti održive? 

STRAŠNO!!! Zbog spike proteina koji se nalaze u cjepivu, uskoro bismo... www.crodex.net
Zbog spike proteina uskoro ćemo vidjeti eksploziju karcinoma s kojom se nikada do sada nismo susreli.

Dakle, mi nećemo imati sposobnost da se pomladimo i saniramo ih. To će automatski ubrzati naš proces starenja. Neću reći da će samo ubrzati proces starenja naših ćelija, već će i ubrzati proces bolesti.

Nećemo biti u stanju niti sanirati sebe i one ćelije koje su zapravo oštećene i ostaju održive. To znači da se mogu podijeliti i potom biti dovoljno oštećene da postanu kancerogene.

Tako da ćemo uskoro vidjeti eksploziju karcinoma s kojom se nikada do sada nismo susreli. Isto će biti i s eksplozijom autoimunih stanja kakva do sada još nije bila viđena.

Stvari koje smo smatrali veoma rijetkima, sada će postati učestale. Jer kada zadirete u DNK na osnovu našeg ljudskog postojanja, ili postojanja svega na ovom planetu, tada gazite po veoma tankom ledu.

I zato smatram da trebamo biti izuzetno oprezni, jer su pred nama veoma teška vremena“.

VIDEO – Dr. Shankara Chetty – Uskoro bismo mogli imati eksploziju karcinoma…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button