Domovina

Stožer poput noja zavlači glavu u pijesak

Ono što govorim nisu „pojedinačne izolirane izjave“. To su znanstvene istine koje prenosi osoba koja je prema svim kriterijima jedan od nekoliko najuspješnijih znanstvenika u području medicine u Hrvatskoj… naveo je Lauc u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku.

Gordan Lauc je ponovno upozorio na štetnost i nepotrebnost covid potvrda koje je uveo stožer civilne zaštite.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Postoji epidemiologija kao struka i epidemiologija kao znanost. Stručnjaci epidemiolozi su liječnici koji su završili specijalizaciju epidemiologije. Znanstvenici u epidemiologiji su oni koji provode istraživanja i objavljuju znanstvene radove u tom području.

Svi znanstveni radovi u medicini evidentirani su u bazi https://pubmed.gov. Tamo možete otići i utipkati primjerice „lauc g and epidemiology“ i vidjet ćete da sam objavio 66 znanstvenih radova u tom području. Onda utipkajte imena onih koji stalno po medijima šire strah i shvatit ćete zašto ja govorim suprotno od većine njih. Ako želite otići malo dublje u problematiku, pogledajte kvalitetu časopisima u kojima su svi ti radovi objavljeni, koliko ih je objavljeno prije 2020. te na koliko radova su ti širitelji straha bili tzv. vodeći autori. Onda ćete shvatiti da je ono što ja govorim utemeljeno na znanosti i zato se na kraju pokaže točnim.

Ono što govorim nisu „pojedinačne izolirane izjave“. To su znanstvene istine koje prenosi osoba koja je prema svim kriterijima jedan od nekoliko najuspješnijih znanstvenika u području medicine u Hrvatskoj…

S druge strane širitelji straha uglavnom samo ponavljaju reklamne poruke koje su kroz različite organizacije progurali lobisti pandemijske mafije. Ne vjerujem da je itko od ovih naših lokalnih širitelja straha osobno uzeo novac (osim na PCR i antigenskim testovima gdje ih većina i osobno zarađuje). Oni su na globalnoj razini previše „male ribe“ i vjerujem da su samo žrtve pandemijskog marketinga, tj. plaćenih „edukatora“ koji su im reklamne poruke podvalili pod znanstvenu istinu.

Zato i sada kada brojevi vrlo jasno pokazuju da se usprkos stotinama tisuća dodatnih testova broj potvrđenih zaraženih smanjuje već više od dva tjedna (dakle broj zaraženih je u padu već barem tri tjedna), a u bolnicama je danas manje SARS-CoV-2 pozitivnih nego prije tjedan dana, oni poput noja zavlače glavu u pijesak i dalje drže na snazi potpuno nepotrebnu, pogrešnu i štetnu odluku o uvođenju covid-potvrda u Hrvatskoj.” naveo je Lauc.

stožer

Podsjećamo ,ova pandemija , odnosno naš odgovor na pandemiju, je naš proračun koštala oko 40 milijardi kuna. Svaki zaposleni u Hrvatskoj odrekao se gotovo 30,000 kn poreza i doprinosa kako bismo platili troškove raznih „mjera“. Još jako puno smo platili iz „svojih džepova“, a i izgubili smo bezbroj radnih sati na razne samoizolacije, beskonačne rasprave o pandemiji i sl.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button