Zanimljivosti

SAD promijenio grb za Svjetsko prvenstvo.

U lažnost, površnost i prozirnost LGBT ideologije, kao jednog od stupova trenutnih zlatnih teladi kojima se mainstream klanja, još se jednom možemo uvjeriti na primjeru američkog nogometnog saveza koji je odlučio redizajnirati grb svoje reprezentacije uključivši u njega dugine boje umjesto američkih crveno bijelih.

Nogometna reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Svjetskom prvenstvu u Kataru imat će logo u duginim bojama umjesto američkih crveno bijelih. Taj će motiv biti u prostorijama za trening i sobi namijenjenoj medijima kao ”podrška” LGBTQ zajednici, ali ne i na dresovima. 

S tim će pseudomoralizirajućim grbom, dakle, Amerikanci nastupiti u državi koja zakonom zabranjuje homoseksualnost, za koju možete biti kažnjeni i do 7 godina zatvora, a ako ste kojim slučajem musliman i homoseksualac, propisana kazna za vas prema Šerijatskom zakonu jest smrtna kazna. Naravno, o ovome ni Amerikanci ni itko od ostalih reprezentacija nije ni pisnuo, bojeći se vjerojatno da ne ugroze masnu zaradu koju će svi skupa ostvariti od ovog prvenstva.

Ambasador Svjetskog prvenstva rekao da je homoseksualnost “oštećenje uma”

Podsjetimo, jedan od ambasadora Svjetskog prvenstva u Kataru Khalid bin Salman u intervjuu za njemački ZDF rekao je da je homoseksualnost “oštećenje uma”. Intervju je nakon te njegove izjave prekinut.

“Svi koji dođu moraju prihvatiti naša pravila. Homoseksualnost je kod nas haram. Znate što to znači? Znači da je zabranjena jer je to oštećenje uma”, rekao je Salman, nakon čega je intervju prekinut. Reuters piše da FIFA nije htjela komentirati ovu njegovu izjavu. 

Izvor:Sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
sapere Aude

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button