Izbor uredništva

S obzirom na to da ”progresivne” novotarije kod nas u pravilu sa zapada stižu s odmakom od par godina, budite sigurni da će domaći progresivci s vremenom sve jače gurati teze ove ideologije

Rodna ideologija i sve što ona sa sobom nosi (nažalost) sve je češća tema i u domaćem javnom prostoru. S obzirom na to da progresivne novotarije kod nas u pravilu sa zapada stižu s odmakom od par godina, budite sigurni da će domaći progresivci s vremenom sve jače gurati teze ove ideologije, zbog koje je u ovom trenutku po “razvijenim” zapadnim zemljama otvoren niz klinika za promjenu spola, koje takve intruzivne promjene – od hormonskih blokatora do cjelovitih operacija – vrše i na maloljetnicima.

U Kanadi, primjerice, nije ni potrebno da roditelj da svoj pristanak za početak “terapije”, što je jednog oca koji se suprotstavio takvim nepovratnim promjenama na svom djetetu poslalo u zatvor.

Pozivamo vas stoga da ekskluzivno besplatno pogledate film [What is a woman], koji se trenutno prikazuje na Twitteru, a koji u detalje otkriva sve nakaradnosti spomenute nepromišljene i visoko štetne ideologije.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button