Domovina

Robert Pauletić:Jedini spas za hrvatsku politiku je da Most i Domovinski pokret udruže snage!

Robert Pauletić u svojoj se Facebook objavi osvrnuo se na konstituiranje vlasti u Splitsko-Dalmatinskoj županiji i moguću koaliciju Domovinskog pokreta i Mosta. Njegovu zanimljivu objavu prenosimo u cijelosti:

”Prepucavaju se u Splitsko-dalmatinskoj županiji Most i Domovinski pokret. Most bi htio u koaliciju s ljevicom i ističe da su podrepci oni koji ne podrže njihovog ratnog heroja Kukavicu, ali ne ističući pritom činjenicu da bi htjeli koalirati s – ljevicom. Domovinski pokret, s druge strane, ističe da bi podržao koaliciju desnice, Mosta i HDZ-a, ne napominjući pritom da aktualni HDZ zapravo nije nikakva desnica (barem ne dok je u sedlu Plenković), nego upravo najštetniji alat za razaranje hrvatske desnice, ali i hrvatskog tkiva i države. Jedni (a to je Most) vuku nalijevo, drugi (to je Domovinski pokret) vuku “nadesno”, kritizirajući jedni druge.

Bio sam svojedobno uz Most kao njihov izvanstranački doministar, bio sam i pri vrhu Domovinskog pokreta, i ne mogu vjerovati da ljudi ne vide kako je jedini spas za hrvatsku politiku da Most i Domovinski pokret udruže snage! I suprotstave se i Plenkovićevu HDZ-u, i SDP-Možemo molohu! Pa da ta, puno moćnija grupacija, uz podršku manjih stranaka s desnice, u dva izborna koraka stvori desni blok koji neće dopustiti ljevici da harači. Kao što su to desnica i desni centar učinili u Mađarskoj, Poljskoj itd, gdje narod manje-više isto razmišlja kao i u Hrvatskoj.”-u svom statusu je istakao jedan od najinteligentnijih Hrvata Robert Pauletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button