Domovina

Raspudić :Neumivena istina o AP-u – za sve zaslužan, ni za što odgovoran…

Rasprava o opozivu premijera Andreja Plenkovića okončana je u petak rano ujutro nakon gotovo 11 sati žustre polemike između vladajućih koji su ga žustro branili i oporbe koja je do samoga kraja ukazivala na brojne razloge zbog kojih premijer mora otići s dužnosti.

Saborski zastupnik Marijan Pavliček je istaknuo da nemaju dovoljno ruku u Hrvatskom saboru za opoziv premijera Plenkovića, no kako je na opoziciji da argumentirano ukazuje na manjkavosti Vlade Republike Hrvatske. Zastupnik Pavliček je također istaknuo da u posljednjih 10 godina Republiku Hrvatsku je napustilo po nekim procjenama 200.000 ljudi zbog nepravde koju promovira sadašnja Vlada jer u ovoj državi je najbitnije imati člansku iskaznicu HDZ-a koja je rješenje za sve probleme. Za kraj je zastupnik Pavliček naveo afere u kojima su sudjelovali ministri koje je imenovao premijer Plenković, što je sramotno za jednu Vladu Republike Hrvatske.

Zastupnik Željko Sačić(Suverenisti) je također istaknuo što sve premijer Plenković nije dobro napravio kao što je uvođenje rodne ideologije, Istanbulska konvencija, dizanje rampe za iligalne migracije, neučinkovita borba protiv korupcije i kriminala, zatvaranje koje se dogodilo prije dvije godine, neučinkovito zdravstvo, uzimanje pomorskog dobra i ukidanje referenduma.

Nikola Grmoja (Most) rekao je da je premijer oko 22 sata pobjegao sa svog opoziva, što dosad nisu imali priliku vidjeti. ““Plenković je vrhovni mecena, pokrovitelj korupcije. On neće biti smijenjen idući petak i to mi svi ovdje dobro znamo. Ali na vlasti neće ostati zauvijek. Dapače, ostat će puno kraće od toga. Afere su od vaše političke stranke napravile političku crkotinu, ugušili ste se u vlastitoj korupciji’”, rekao je Grmoja.

Nino Raspudić: “Neumivena istina o AP-u – za sve zaslužan, ni za što odgovoran, dobrovoljni darivatelj tuđe krvi. Hoće li Vi vaša obitelj premijeru, ostati u Hrvatskoj nakon što odete s vlasti?”

Njegovu raspravu sa Plenkovićem i izlaganje pogledajte u nastavku:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=880497239843768

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button