Domovina

Raspudić:”HDZ-ove manipulacije ne mogu se nazvati gebelsovskim – Goebbels je bio zao i inteligentan, a oni su pokvareni i priglupi.”

TNT Debati povodom šest godina vlasti Andreja Plenkovića sudjelovali su Arsen Bauk (SDP), Dario Hrebak (HSLS), Nino Raspudić (Most) i Mario Kapulica (HDZ).

Upitan što je najbolje što je Andrej Plenković napravio, Bauk je odgovorio: “Što se mene tiče, kad je poslao vijenac na Sutjesku”.

Hrebak je pak posebno istaknuo političku stabilnost. Ono što je pak trebalo bolje je – birokracija.

Nino Raspudić smatra da je na nekoj nižoj razini, “srednje važnosti” bilo dobrih poteza.

“Ali ono što je hrvatska katastrofa pokazao je popis stanovništva. Hrvatska je na začelju Europe, gleda u leđa zemljama koje su donedavno bile bliske. Kriminalna hobotnica ne da nije odsječena, nego se još bolje proširila i uvezala, to razlog zašto nema ozbiljnih investicija i zašto u konačnici građani ne žive bolje. Dobrih poteza ne isključujem da nije bilo, manje važnih, ali ključne stvari nisu napravljene. Dovoljno je vidjeti koliko je ministara otišlo Plenkoviću zbog aferaa. Ne osjećam se inspiriran u ovom općem crnilu lupom tražiti dobre stvari”, rekao je Raspudić.

“Andrej Plenković je najuspješniji predsjednik Vlade otkad smo izašli iz polupredsjedničkog sustava i njegova Vlada je najbolja dosad”, rekao je Kapulica

Komentirajući tragikomične manipulativne objave na HDZ-ovoj službenoj FB stranici Raspudić je rekao:

”HDZ-ove manipulacije ne mogu se nazvati gebelsovskim – Goebbels je bio zao i inteligentan, a oni su zli i priglupi.” rekao je Raspudić.

Ostatak možete pogledati:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button