Domovina

PRAVI PRIMJER! Pulmolog Srića ne nosi masku, a u birtiji se dezinficira od svih virusa

Kad nema kamera u blizini, Srića se pretvara u suštu suprotnost od onoga kakvim se prikazuje na TV-u. 

Pulmolog Saša Srića ponovo je u četvrtak, po tko zna koji puta, gostovao na N1 televiziji gdje je komentirao situaciju s koronavirusom.

Kao i svaki puta zagovarao je strože mjere protiv koronavirusa a usput je upozorio i kako je preko 6.000 mladih hospitalizirano, a nisu imali komorbiditete.

U studio je donio i dio svog radnog pribora, od zaštitnih naočala i maski, preko odijela, do zaštitnih papuča… “Donosim naš pribor u kojem se po osam sati radi. Svaki dan smo u tome, to nam je zadatak’, rekao je Srića.

srića

No, kad nema kamera u blizini, Srića se pretvara u suštu suprotnost od onoga kakvim se prikazuje na tv-u. Odjednom nestaju sve mjere opreza a više ni ne mari za epidemiju na kojom stalno plaši građane.

Gotovo nema dana da se Sriću u opuštenom stanju ne može uslikati u raznim birtijama koje pohodi. Iako se radi u zatvorenim prostorima, naš savjesni pulmolog, ni u jednoj ne nosi masku.

Ovo je samo dio slika iz prostorija u kojima se pulmolog Srića dezinficira od svih virusa. A internetom ih kruži barem dvadesetak.

Ne samo da Sriće ne nosi masku u kafićima, već ga se bez maske može vidjeti u KBC Zagreb gdje radi:

Jednom je prilikom Srića javno kritizirao Milanovića i njegov stav prema cijepljenju, no predsjednik mu nije ostao dužan:

-Taj Srića je još jedan koji je u krizi izmigoljio iz rupe. Njegovi kolege ga smatraju lupetalom’, rekao je o Srići MIlanović.

Bio on lupetalo ili ne, mediji ga svako malo guraju u prvi plan kako bi nam tumačio sve strahote koronavirusa. Nakon što on sebe dezinficira u kafani.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button