Domovina

Provokacije uoči tzv. Dana neovisnosti u BiH! Zastavama zločinačke Armije RBiH paradirali zapadnim Mostarom

Podsjećamo pod ovom zastavom hrvatski narod je proživio mnogobrojne torture i mučka ubojstva vojnika i civila širom Bosne i Hercegovine.

Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine obilježen šetnjom mladih, koji se školuju po Bošnjačkom planu i programu.

Lijepo je za znati kako su današnju šetnju predvodile zastave pod kojom su počinjeni brojni zločini nad ostala dva naroda u BiH, napisali su na Twitter profilu Hrvati Bosne i Hercegovine.

Portal Vrisak.infoposjeduje videozapis snimljen u blizini Doma HDZ-a BiH na kojem se vijore zastave tzv. Armije BiH, pa nam je nejasno slavi li se danas “Dan neovisnosti” ili pak dan Armije koja je nad hrvatskim narodom počinila brojne zločine.

Ovo se ne može shvatiti nikako drugačije nego kao provokacija stanovnika Mostara hrvatske nacionalnosti kojima se ponovno otvaraju rane iz ratnih vremena.

Srećom nije došlo do nereda jer ova provokacija za koju su iskorištena djeca je očito bila u cilju izazivanja sukoba koji sada BiH i Mostaru najmanje trebaju . Zamislimo samo situaciju da su Hrvati prošetali istočnim Mostarom sa zastavama HVO-a i Herceg Bosne.

Podsjećamo pod ovom zastavom hrvatski narod je proživio mnogobrojne torture i mučka ubojstva vojnika i civila širom Bosne i Hercegovine.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button