Izbor uredništva

POTRESNA PRIČA MAJKE ČIJE JE DIJETE ZALUĐENO TRANSRODNOŠĆU!

“Ne volim iznositi dječji privatluk, ali ovaj put moram jer je i moje dijete dio statistike o porastu transrodnosti i jer mislim da o ovoj novoj pošasti trebaju znati svi roditelji djece u razvoju.

Voljela bih tetu Kekin jednog utorka povesti sa sobom na dječju psihijatriju Rebro, pa da onda kaže kako su brojke o porastu transrodnosti lažne.

Čekaonice su krcate

Voljela bih da čeka na red barem tri sata i da vidi sve te djevojčice koje su preko noći shvatile da su dečki.

Voljela bih da se njena kći jednog jutra probudi i kaže da je od danas MORATE zvati muškim imenom i da joj MORATE dozvoliti da odreže grudi i da je svaki dan pita je li u HR odobrena hormonska terapija za maloljetnike.

Mi smo bježali u punk, a oni u tuđi spol

Voljela bih da u liječničkom kartonu vidi nalaz s riječima ‘suicidalne namjere’.

Voljela bih da od psihijatrice moje kćeri čuje isprike zbog čekanja na red, jer je riječ o 400 postotnom porastu transrodnosti, jer ona to ne stigne, jer i sama psuje majku zbog pomodnosti i trenda za koji su se masovno uhvatila i naša djeca koja su sada fluidna, nebinarna, transrodna.

Jer smo mi u pubertetu od kojekakvih kompleksa bježali u punk, metal i dark, a oni danas u tuđi spol, rod, ne znam više ni sama.

Voljela bih da Kekin čuje kako ja osobno nemam ništa protiv transrodnosti, ali samo kada je ona realna i dokazana.

Znam da postoji. U mom kvartu žena koja nikada nije trebala biti žena. Cijeli život hoda u obješenim trapericama, kariranoj košulji, podbrijane, muške frizure, s muškim satom na ruci i s čačkalicom u zubima. Za nju bi operacija bila blagodat. Ona je uistinu muškarac rođen u pogrešnom tijelu.

Muči ih depresija

Foto: Pixabay

Ali ove klinke to nisu. Ne trebam biti psihijatar da to vidim.

Gledam svoje dijete otkako je rođeno. Djevojčica od glave do pete. A onda internet, anime, kojekakve parade, prava i nagli obrat. Inzistiranje na tome da je muško, na tome da joj se tako svi obraćaju, stezanje grudi nekim specijalnim trakama…

Na moje pitanje, zašto se zaljubljuje u dečke ako tvrdi da je dečko, kaže da misli da je ‘muški gay’. Njene prijateljice također, u razredu ih je dosta, njena škola ih je puna. Sve imaju dečke, ali tvrde da su i one dečki. Ne treba puno pameti da se shvati kako ih nagon vuče suprotnom spolu i kako se sa svojim ponašanjem pretvaraju. Da ne kažem – lažu.

Ako smo sigurni da ih je samo zašorao trend, zašto ih vodimo psihijatru?

Zato što je njihovo inzistiranje na operacijama tako pubertetlijski snažno, da ih odbijanje te mogućnosti tjera u depresiju. Većinom svi imaju dijagnozu depresije, piju antidepresive i prijete samoubojstvom.

Zašto još?

Zato što postoji onaj jedan mali postotak, onaj mali crv sumnje da je baš tvoje dijete u toj gomili ‘trendi tranđa’ istinski transrodno. Tada bi ga neshvaćanje uistinu moglo natjerati na suicid. Ako jest, tada bi to (barem meni) bio manji problem. Promijeni spol i budi sretna. Ako nije, čekam da postane punoljetna pa da joj zveknem šamar za sve besane noći koje nam je priuštila i što nas dvije godine kara u glavu.

Ne znam koliko ste shvatili od svega, ali Kekin se mora bolje informirati prije nego demonstrativno napusti sjednicu koja je, zapravo, bila jako važna.

Da napomenem, većini te djece je kroz testiranje dokazana depresija, ali ne i transrodnost zbog čijeg su inzistiranja sada na lijekovima. Dobra vijest je da moju klinku to popušta jer sam bila strpljiva i jer nisam od onih mama koja će poduprijeti nagli hir svoje djevojčice koja želi odrezati sise”

Izvor: dnevno.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button