Crna kronikaDomovinaVideo

VIDEO:Policija uhitila mladu učiteljicu jer nije imala covid potvrdu…

Policajci su nad mladom ženom primjenili silu, stavili joj lisice i na pod bacilli hrvatsku zastavu! Zbog toga što je na posao došla bez tzv. covid potvrde i htjela ostati u razredu sa svojim učenicima, policija je uhitila mladu učiteljicu likovnog iz Slavonskog Broda, Josipu Čeliković!

Snimka je, kako doznajemo, nastala u Osnovnoj školi ‘Vjekoslav Klaić’, u Garčinu kod Broda. Dvojica policajaca su grubo, pred očima kolegica, građana i školske djece, primjenili silu nad mladom ženom, stavili joj lisice na ruke i gurali je u policijsko vozilo…

Istrgnuli su joj iz ruku hrvatsku trobojnicu, bacilli je na pod kao krpu i tek kasnije podigli…Redakcija Bujice primila je još videa i informacija o sličnim uhićenjima i incidentima diljem Hrvatske. Ulazak u školu zabranjen je i mladoj profesorici kemije Marineli Ižaković-Ivić u valpovačkoj Gimnaziji, a u Šibeniku je zbog zabrane ulaska u Finu jednoj starijoj gospođi bez tzv. covid potvrde, nakon što joj je priskočio u pomoć, priveden poduzetnik Zdravko Gojanović.

Svakog normalnog građanina ove zemlje, bez obzira na svjetonazor, političku ili ideološku opredjeljenost, ovakve bi scene trebale ozbiljno zabrinuti. Plenkoviću, srami se! Ovako se ponašati prema učiteljicama?! Prema ženama?! To mogu samo kukavice.

Novinari su danas o ovom incidentu na press konferenciji održanoj nakon sjednice vlade pitali i ministre obrazovanja i pravosuđa, Radovana Fuchsa i Ivana Malenicu.

Izjavili su kako to ne mogu komentirati, jer prvi put čuju za taj slučaj. ”Raspitat ćemo se”, rekli su i Fuchs i Malenica.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button