Domovina

Pokopan branitelj koji se zapalio na Markovu trgu

Posmrtni ostaci hrvatskog branitelja koji se 11. lipnja 2024. zapalio na Markovu trgu u Zagrebu, i koji je nakon toga od zadobivenih ozljeda umro u KBC Sestre milosrdnice, pokopan je u petak, 14. lipnja na Gradskom groblju u Đurđevcu.

S.D. (57), koji je živio u Koprivnici, pokopan je uz najviše vojne počasti i u nazočnosti cijele svoje obitelji te malog broja građana i branitelja.

Predajući hrvatsku zastavu sinu pokojnog hrvatskog branitelja, hrvatski časnik je uz ostalo rekao da mu predaje za sve zasluge koje je učinio tijekom Domovinskog rata i u stvaranju hrvatske države!

Dakle, neka bude sram, ako srama imaju, svi oni koji su nakon ovog jezivog čina na Markovu trgu govorili i pisali kako je riječ o „navodnom“ branitelju, „propalom kockaru“ i da ne nabrajamo dalje što su sve izmišljali.

S.D. u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu bio je pripadnik Hrvatske policije i branio je i obranio Hrvatsku Državu!

Neka mu je laka hrvatska gruda koju je toliko volio!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Jedan komentar

  1. Neka bude sram i sve one silne udruge, njih preko 1300 i njihove pripanike da se ni jedna jedina nije oglasila povodom samospaljivanja njihovog suborca na Markovom trgu. Nije se čovjek zapalio ispred Nacionalne knjižnice, zoološkog vrta ili Općinskog suda — zapalio se namjerno na mjestu gdje stoluju Vlada i Hrvatski Sabor te tako poslao poruku na koju su se svi oglušili pa i mediji. Sramotno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button