Domovina

Dnovinarski lov na vjeroučitelje jer se usude u školama progovarati o zlu pobačaja.

Vjeroučitelj i poznati aktivist iz Križevaca Ivan Pokupec na društvenim mrežama izrazio je svoju podršku kolegi Mariu Milovcu koji je pod žestokim udarom određenih ljevičaarskih medija jer je u gimnaziji učenicima trećeg razreda održao predavanje o pobačaju. Naime, vjeroučitelj je prošloga tjedna na satu vjeronauka prikazao učenicima i video snimke s realističnim scenama pobačaja.

Objavu Ivana Pokupca donosimo u nastavku :

”Krenuo je dnovinarski lov na vjeroučitelje jer se usude u školama progovarati o zlu pobačaja.

Kolega Mario Milovac je na meti presstitucije jer je s učenicima jedne splitske gimnazije podijelio ČINJENICE o tom brutalnom činu i barbarskoj praksi masakriranja djeteta u utrobi majke.

Cilj je ušutkati nas da ljudi ne bi saznali kako tehnička strana pobačaja izgleda. Jer kada bi znali, SVE druge opcije bi im bile prihvatljivije. Doslovno!

Na njihovu žalost, nebrojeni ginekolozi i bivši zaposlenici klinika za pobačaje su detaljno opisali taj neljudski postupak. Dr. Ivan Zmijanović, dr. Stojan Adašević, dr. Anthony Levatino, Abby Johnson, Patricia Sandoval… su samo neki od njih.

Čak je i začetnik pro-life pokreta, dr. Bernard Nathanson, u kasnijoj fazi života vrlo otvoreno i javno progovarao o brutalnosti pobačaja i umro kao pro-lifer.

Što preostaje protivnicima života, tzv. “borcima za prava žena” (osim onih žena s kojima se ideološki ne slažu i nerođenih djevojčica)?

Inzistirati da se one koji govore istinu – ušutka.

I pritom izmišljaju uznemirenost seksualno aktivnih mladih koji svakodnevno konzumiraju nasilne filmove i igrice. I call bull.

Puna, 10.000% podrška kolegi Mariu, u nadi da će dobiti konkretniju podršku svoje biskupije. A ako i neće, potičem ga da ostane čvrsto i beskompromisno uz Istinu, štiteći malene i bespomoćne!

U prilogu, demonska manifestacija abortera koji nije primijetio da ga se snima. Uključite zvuk.” napisao je Pokupec.

Izvor:Ivan POkupec

Crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button