Domovina

POGUBLJENI MILANOVIĆ NAPADA DJECU: Čime li su ga stisnuli da se povlači?

Predsjednika sam pohvalio ne jednom. Nemam problema pohvaliti bilo koga kada napravi nešto dobro. Ali, ovo je preloše sada od Milanovića. Predsjednik države Zoran Milanović je pozvao na cijepljenje djece u školi. Jer, kaže Predsjednik da nema smisla imati nastavu online pa je bolje cijepiti djecu.

Isto tako, Predsjednik iznosi neistine – kaže kako se necijepljeni razbolijevaju i da ovu situaciju imamo jer se dio ljudi nije cijepio. Predsjedniče, pričate gluposti. Osobno imam u obitelji i među bližim prijateljima osobe koje su se 2x cijepile i leže doma bolesni i poluskršeni.

Dokazano je da i cijepljeni itekako prenose i šire zarazu, stoga o čemu vi pak sada pričate? Predsjednik države umjesto da poziva na razboritost, na razumne mjere, da ljudima objasni kako su rizične skupine stari i bolesni, pretili i da njih treba sačuvati, umjesto da govori kako djeca i mladi zaslužuju NORMALNI život, kvalitetno obrazovanje, bavljenje sportom, rekreacijom – pogubljeni Milanović sada mijenja kompletnu retoriku i od borca za slobodu i ljudska prava postaje agitator cijepljenja učenika. Katastrofa!

A znamo da djeca i mladi nemaju ozbiljniju ugrozu od COVID-a. Koji su razlozi Predsjednika da gura sada cijepljenje djece? Koga to sluša Predsjednik? Zašto ne pita podatke o preboljelima? Zašto ne poziva na rasprave o staničnom imunitetu? Hm.

Vidite dragi moji, najgore je kada vas meštri iznad imaju za što uloviti. Tada nikada ne možete biti potpuno slobodni. Ja samo znam da sve što ne valja – propadne, kako je rekao prorok Izaija. I znam da su izbori sve bliže.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button