Izbor uredništva

Podnesena KAZNENA prijava protiv još jednog ‘ZASTRAŠITELJA’!!!

Podnesena KAZNENA prijava protiv još jednog “zastrašitelja”… Izjavljivao je na tv-u da će zbog Omicrona u bolnicama završiti 50000 Hrvata.

Nakon što je analitičar Nenad Bakić podnio kaznenu prijavu protiv Slovenca Andeja Trampuža, koji je u hrvatskim medijima lažno zastrašivao ljude apokaliptičnim prognozama o koronavirusu o čemu smo više pisali ovdje (RAZOTKRIVENE LAŽI FAKTOGRAFA I DR. TRAMPUŽA!) , prijavljen je još jedan dežurni ‘znanstvenik – zastrašivač’, Luka Čičin-Šain.

Njega je kazneno prijavio otac dvoje malodobne djece, Mario Matošin, kojemu je po svemu sudeći prekipjelo.

Njegovo mišljenje prenosimo u cijelosti:

– Već dugo me muči ovaj konstantni medijski teror od strane ”struke” i dušebrižnika, koji nam svima žele ”samo najbolje”, a ustvari bacaju ovaj narod sve dublje i dublje u beznađe, depresiju i negativu. Toliko je toga rečeno, napisano i poduzeto u zadnje dvije godine, da se ove postojeće generacije mentalno neće oporaviti nikad.

Ono što me najviše brine jest kakav ”novi” svijet stvaramo našoj djeci i hoćemo li zaista šaptom pasti ili se za njih vrijedi boriti? Osobno, od prvog dana dajem svoj maksimum u toj neravnopravnoj ”borbi” i ne mislim odustati po cijenu bilo čega.

Kao otac dvoje malodobne djece, zaista sam zaprepašten količinom ( po mom osobnom sudu namjerno i ciljano izrečenih) katastrofičnih prognoza, kojima nas svakodnevno maltretiraju sa svih portala, tiskovina i TV-emisija. Daje se ogroman prostor ljudima, čija je kompetentnost i prije svega dobra namjera vrlo, vrlo upitna.

Kap koja je prelila čašu (barem moju i barem za sad) jest izjava ”našeg” (ne znam po čemu našeg, ali dobro…) znanstvenika, njemačkog državljanina i jednog od onih koji su se tijekom ove pandemije bez ikakvih znanstvenih dokaza i bez ikakvih brojkama potkrijepljenih tvrdnji upustili u misiju zastrašivanja cijelog našeg naroda, g. Luke Čičin Šaina, da nam treba ”tvrdi lockdown” (po koji put?!) i da će ”tijekom sljedeća četiri tjedna na bolničkom liječenju od Omicron varijante virusa u RH završiti 50.000 naših sugrađana?!”

Podnesena KAZNENA prijava protiv još jednog ‘ZASTRAŠITELJA’!!! www.crodex.net
Luka Čičin-Šain izjavljivao je na tv-u da će zbog Omicrona u bolnicama završiti 50000 Hrvata.

Obzirom da imam stare i bolesne roditelje, ali i obitelj te prijatelje koji teško podnose sve ovo što se događa, ove izjave sam shvatio kao namjerni pokušaj dezinformiranja i strašenja javnosti, jer nijedan jedini argument i matematički dokaz istoga nije bio u stanju ponuditi. Koji su njegovi stvarni motivi i koji mu je konačni cilj nakon tko zna koje ovakve izjave, to je pitanje za još neke službe…

Nakon savjetovanja sa svojim odvjetnicima i provjere postoji li zakonska osnova za podizanje optužnog prijedloga u ovom slučaju, odlučio sam prijaviti navedenog gospodina, kako bih dao barem mali doprinos borbi protiv te struje, koja nam pokušava iz nekih samo njima znanih, uskih interesa već dugo zagorčavati ionako težak život u zadnje vrijeme.

Ne može, ne ide to tako vječno, dragi naš Luka i ostali Luke! Koliko će i hoće li ova prijava imati rezultata, dalje nije na meni, ja sam svoju građansku dužnost ispunio, a borba ide dalje, predaje nema!’, zaključuje Matošin.

Podnesena kaznena prijava protiv još jednog ‘zastrašitelja’!!!

Može biti slika sljedećeg: tekst "Ovlašteni tužitelj oštećenik: Mario Matošin, OIB Zagreb, 28.01 2022. Zagreb, 28. siječnja 2022. OPĆINSKI PREKRŠAJNI SUD U ZAGREBU Zagreb, Avenija Dubrovnik 8 Na temelju članka 109. st. 1. toč.4. članka 113. st. čl. 117. Prekršajnog zakona (Narodne novine br. 107/07, 39/13, 157/13, 110/15 118/18, u daljnjem tekstu Prekršajnog zakona), podnosim Protiv: OPTUŽNI PRIJEDLOG Okrivljenika dr. Luka Čičin-Šain 38124 Braunschweng Njemačka zbog prekršaja iz članka 16. Zakon o prekršajima protiv javnog reda broj 5/90, 30/90, 47/90, 29/94) mira (Narodne novine"

Bravo, Mario!!! Hvala ti u ime svih Hrvata!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button