DomovinaVideo

Druga strana priče o političkom i medijskom teroru u Krapinskim toplicama

Donosimo Vam drugu stranu priče. Već nekoliko dana pratimo slučaj u Krapinskim toplicama, gdje ravnatelj škole i neki djelatnici brane dječaku nazočiti nastavi jer ne nosi masku. Pošteni i empatični hrvatski građani su dali punu podršku dječaku i njegovom ocu, kako na internetu, tako i ispred škole – mirno i dostojanstveno – što je njihovo legitimno pravo. Međutim, mediji i političari su lažima i manipulacija pokušali unijeti razdor, lažno šireći dezinformacije o agresivnim građanima. Što je prava istina?

Arna sa portala Logično.com je među prvima raskrinkala ravnatelja škole u Krapinskim toplicama, kojeg je pozvala i tražila objašnjenje za zabranu koja graniči s ludošću. Saznala je da ravnatelj komunicira sa šefom policije, a ne s policijom. Valjda je to normala u Hrvatskoj. Svatko ima svoga “šefa policije”. Poslušajte razgovor.

VIDEO: Druga strana priče

https://youtu.be/vAc1g-yjKI8

Imamo rijetke emisije kao što je Bujica koji odlaze tamo gdje mainstream mediji manipuliraju. Sinoć je u Bujici gostovao profesor Valerija Vrčak u kojoj je govorio o suludim mjerama koje uvode ravnatelji škola. Bujica je poslala svog novinara u Krapinske toplice, a iz TV priloga se jasno vidi i raskrinkava manipulacija političkih i medijskih hijena.

VIDEO: Emisija Bujica – Maske ne štite, nego štete.

Nitko od roditelja nije napao ravnatelja i učitelje, djeca nisu vrištala i plakala, pa si postavljamo pitanje tko će za sve odgovarati? Mainstream novinari se ponašaju kao gestapo, koji želi iz dobrog i poštenog čovjeka izvući nešto što će ga diskreditirati i u očima javnosti ocrniti.

Hrvatski političari su osobe bez muda i karaktera, jer se ne smiju suprotstaviti EU hobotnici od koje bespogovorno kopiraju sve. Uvode mjere koje nikada nisu propitali jer to ne smiju učiniti. Dovoljno bi bilo pozvati nekoliko poštenih hrvatskih stručnjaka i sukobiti mišljenje s onima na drugoj strani. U par sati, stvari bi bile jasne, a maske bi konačno pale u pravom smislu.

Sprega vlasti i medija je od slobodnih i demokratskih izbora napravila maskaradu ili kazalište za ignorante. Već stoljećima se na svim razinama postavljaju sociopati. Zapadni svijet koji svjesno uništava svoju djecu je pred moralnim slomom.

U javnosti se pojavljuju pojedine osobe koji bi agresivnim metodama rješavali problem koji nas muči. Svjesno ili nesvjesno koriste sustavu. Zaboravljaju da je usamljen pojedinac odgovora i moralan, ali čim se nađe u agresivnoj grupi, postaje životinja bez empatije. Grupa vođena agresivnim ljudima mu uništava osobnu odgovornost, prijeko potrebnu za stvaranje, a ne uništavanje.

Ne, to nije rješenje. Dovoljno je da svi roditelji solidarno bojkotiraju školu, sve dok vlast i mediji ne omoguće javnu i stručnu raspravu o svakom pitanju. Ako iz jedne takve konstruktivne polemike, zaključimo da naša djece trebaju nositi maske, nitko se neće buniti. Svi ćemo izaći na ulice i do zadnje kapi krvi braniti nošenje maski.

Vlast se ne bi trebala bojati istine. Naprotiv, narod je plaća da istinom stvara bolje društvo.

Malom dječaku i ocu iz Krapinskih toplica puna podrška. Da je priroda željela masku na našim licima, s njom bismo se rađali. Korona virus nema nikakvog utjecaja na zdravu djecu, čime maske i cjepiva gube svaki smisao.

priče
Korona virus nema nikakvog utjecaja na zdravu djecu, čime maske i cjepiva gube svaki smisao.

Naša moć je u broju i to moramo iskoristiti na legalan način. Bojkot i građanski neposluh su idealna sredstva za izvršiti pritisak na slugansku vlast.

Pitate se kako? Jednostavno, sve što ne morate, nemojte činiti. Kupujte domaće, jer strane firme financiraju medije koji nam čini najveće zlo. Osim što nas dezinformiraju, ti isti mediji pomažu farmako-mafiji. Kada za neki proizvod ili uslugu vidite reklamu na mainstream medijima, ne kupujte ga. Iza farmako-mafije i tih medija stoji novac istih investitora  sa sjedištem izvan Hrvatske.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button