Domovina

Podcast Velebit – Slobodan Prosperov Novak:Treba izaći na ulice, ali se ovakvoj “desnici” ne ustaje iz fotelja

Kako uopće Zagrepčani, prihvaćaju kao civilizacijski domet nekoga kome je Tito, kao šef jugoslavenskog zločinačkog poduhvata, ‘OK’?

Povjesničar književnosti Slobodan Prosperov Novak i novinar Marko Jurič analizirali su u podcastu Velebit hrvatska politička lutanja proteklog tjedna.

Zašto su rezultati zagrebačkih izbora uvredljivi?
 “Ujedinjenje ili smrt” (propast), ili hoće li hrvatska desnica prepoznati važnost povijesnog trenutka i nastupiti zajednički kako ne bi u Zagrebu pobijedile snage financirane od strane europskih radikalno lijevih i Soroševih globalističkih platformi?
 Soroš nije postao bogataš tako što je ulagao dolare tamo gdje je prinos mali. Kolika su onda njegova očekivanja od Tomaševićeve pobjede?
 Zar je to većini Zagrepčana teško razumjeti ili je dovoljno to što su svi Tomaševićevci cool i voze se na biciklima?
 Zapamtite ovu Tomaševićevu rečenicu: “Maksimalno ćemo skresati službene automobile i koristit ćemo ih kada to zahtjeva protokol zbog gustog rasporeda, a ja ću na posao dolaziti pješice, javnim prijevozom ili biciklom”. Sjetite se ove rečenice za recimo godinu dana?
 Hoće li drugi krug izbora doista biti referendum za slobodnu i neovisnu Hrvatsku kao onaj prije 30 godina jer ‘Možemo’ najavljuje početak pohoda na Hrvatsku?
 Boji li se HDZ Tomaševićevih sponzora pa zato ne želi javno istupiti protiv njega i podržati Škoru za drugi krug?
 Gdje je nestalo odrastanje kad su u pitanju Plenković, Milanović i Jandroković koji se prepucavaju, a Možemo sprema marš na Hrvatsku?
 Ima li na vidiku netko tko bi se mogao ispriječiti jer je desnica razbijena i bezidejna, a HDZ klijentelistički usmjeren?

Ostaje li još samo Bog i njegova volja kao prepreka tim štovateljima Tita da im pomrsi konce?

Zašto je “desnica” sakrivena po svojim udobnim zavjetrinama iz kojih stalno izvikuju ‘to je vuk’, plaše narod u želji da se narod sam organizira, zbaci tu ljevicu i onda tim desničarskim foteljašima pokloni tron?
Je li desnica spremna izaći na ulicu?
 Kako uopće ljudi, Zagrepčani, prihvaćaju kao civilizacijski domet nekoga kome je Tito, kao šef jugoslavenskog zločinačkog poduhvata, ‘OK’?

Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja pogledajte u najnovijem podcastu Velebit:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button