DomovinaIzbor uredništva

Plenkoviću do kojeg ruba provalije si Hrvatsku spreman dovesti…

Planiraju li se hrvatske institucije i vlada oglasiti o ovom brutalnom napadu na Hrvatsku? Naime u definiciji države stoji da je određena teritorijem, stalnim stanovništvom, vlasti i jezikom.

Strateški koalicijski PARTNER Plenkovićeve vlade i njegovi jataci iz stranke koju je osnovao osuđeni srpski ratni zločinac već su poduzeli korake za rušenje Hrvatskog Ustava po pitanju službenog jezika u Hrvatskoj.

Plenkoviću do kojeg ruba provalije si Hrvatsku spreman dovesti...
www.crodex.net
Plenkovićevi koalicijski partneri

Cijela velikosrpska koncepcija temelji se na jeziku. Sve dok Srbi nekažnjeno svojataju hrvatsku dubrovačku književnost i negiraju hrvatstvo Bunjevaca nekažnjeno, svoje će ambicije širiti na cijeli hrvatski prostor. Budući je HDZ sam indirektno član te svetosavske koalicije “srpskog sveta” ništa pametno ne možemo očekivati od njih.

Ali zašto o tome šute hrvatski akademici i znanstvenici, pa i ministarstvo kulture i obrazovanja?

Naime u selima poput Negoslavaca, Bobote.. čije pučanstvo je aktivno sudjelovalo u oružanom napadu i pobuni protiv Hrvatske izbacuju hrvatski jezik i latinično pismo kao službeno iz škola i uvode ćirilicu i srpski jezik kao službeni.

Dakle ovo je kao i 91 organizirani zločinački poduhvat Srbije i aboliranih četnika u Hrvatskoj rušenjem Hrvatskog Ustava. Plenkoviću do kojeg ruba provalije si spreman dovesti Hrvatsku??

A šta drugo očekivati od sinova partizana udbaša mrzitelja Hrvatske koji i dalje vladaju?

Mi ćemo na kraju postaviti samo jedno jednostavno pitanje: Jel na ovome svijetu postoji nešto a da nije srpsko?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button