Domovina

Plenkovićeva kritika medija. Nema iluzije, nema novca!

Čitajući između redaka, kritika medija zapravo znači: Ne puštajte u eter priče o otporu prema sustavu i cijelom “novonormalnom” narativu. U suprotnom… prestati ćemo financirati vaše privatne firme novcima poreznih obveznika.

“Priča o Đokoviću i procesiji na Hvaru su dvije najgluplje i najbezobraznije teze u medijskom eteru.” – izjavio je predsjednik vlade Andrej Plenković.

Zbog čega su ovakve teme nepoželjne?

Pa da se i drugi ne bi ohrabrili i počeli odbijati poslušnost i stvarati otpor, jer ipak treba održavati iluziju kako je sve divno i kako se svi pridržavaju “mjera” i da se vlada zapravo bori protiv “strašnog” virusa, a ne protiv vlastitoga naroda.

Pogledajte slijedeći popis samo nekih od medija i iznose novca kojeg su dobili, pa ćemo vas pitati biste li vi bili protiv onih koji ovako izdašno “podupiru” vašu privatnu firmu…i od koje naravno očekujete još puuuno “kikirikija” za “dobro odrađeni posao”? Sumnjamo. Naravno, čast izuzecima.

Plenkovićeva kritika medija. Nema iluzije, nema novca!
www.crodex.net

Jesu li mediji u Hrvatskoj servis vlasti? Poročitajte OVDJE tko su vlasnici “hrvatskih medija” i biti će vam sve kristalno jasno.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button