Domovina

Plenković i njegov politički Stožer su najviše odgovorni za sve što se događa oko COVID-a

”Plenković je političar koji je kao punoljetni gimnazijalac pisao maturalni rad kako kroz medije utjecati na mišljenje ljudi. Tu agendu je nastavio provoditi kroz čitavo svoje političko djelovanje. Kao Premijer koji ima moć potpuno zlouporabljuje svoju poziciju dajući ogroman novac medijima direktno im suflira naputke uređivačke politike. Plenković i njegov politički Stožer su najviše odgovorni za sve što se događa oko COVID-a.

Vode potpuno pogrešnu politiku, potpuno pogrešnu epidemiološku politiku. Vode se interesnim skupinama, proglašavaju pobjedu prije lokalnih izbora i ljeta nad COVID-om, manipuliraju s podatcima. Bahato i nadmeno ljude ucjenjuju umjesto da s narodom razgovaraju. Nameću, a ne obrazlažu. Rade tako kontra efekt cijelo vrijeme. Ta skupina političkih moćnika NAMJERNO i SUSTAVNO održava krizu. Namjerno i sustavno. Jer tako mogu lakše manipulirati s narodom.

Upravljati s građanima. Sijući podjele i potičući svađe. To radi Plenković i njegov Stožer. I oni su zato najviše odgovorni za sve što uzrokuje COVID. Da oni ne žele nemire među ljudima, organizirali bi tribine, okrugle stolove. Objasnili bi ljudima da ih cjepivo štiti od smrti u velikom postotku. Onda bi rekli da oni kao Vlada preuzimaju odgovornost za sve nuspojave i eventualne smrti kao posljedice cjepiva.

Zatim bi vjernicima koje muči moralna okaljanost cjepiva rekli: osigurali smo vam mogućnost cijepljenja s moralno čistim cjepivom kao što je:Curevax mRNA cjepivom koje je moralno čisto i u dizajnu i testiranju i proizvodnji. Osigurali smo vam i oldschool cjepivo Sinopharm kao i Valneva cjepivo.

Imate izbor, ako spadate u rizične skupine ovo vam daje veliku zaštitu od smrtnosti. Za sve drugo – Država vam garantira da je tu uz vas i obitelji. A na vama je želite li se ili ne želite cijepiti. Tako to rade državnici. Upoznaju svoj narod sa svime, posljedicama cijepljenja i ne cijepljenja, zatim kažu da su tu uz svoj narod i da potpuno preuzimaju odgovornost. A onda puste svom narodu – slobodu odlučivanja. Tako rade to vođe koji žele dobro svom narodu. Plenković pak preko svojih trbuhozboraca, raznih udruga i ljudi namjerno širi strah, paniku, netrpeljivost i potiče razdor među ljudima.

Pazite, ta skupina licemjera i propagatora trostrukih mjerila i sada po najnovijim pravilima:- ne testiraju cijepljene iako i oni prenose virus rizičnim skupinama-nameće COVID potvrde i tako direktno povećava smrtnost svih rizičnih jer virus tako probija gdje ne bi smio probijati-ne dopušta testiranje iz pljuvačke SVIH i cijepljenih i necijepljenih-u kockarnice i automat klubove, šoping centre se može bez COVID potvrde, a učitelje UCJENJUJU da se moraju cijepiti (a djeca sva dolaze u školu i nisu cijepljena)-svojim mjerama mnoge obitelji dovode na prosjački štap i u teška psihofizička stanja.

Dakle, neka hrvatski narod zna. Plenković je taj čija je odgovornost najveća za ovo što se događa oko COVID-a. I neka hrvatski narod to dobro pamti. I neka mu pamćenje traje!” Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button