Domovina

Pismo iz Hercegovine: Braćo Hrvati dođite na naše izbore i slobodno glasujte

Kao ni do sada ni ovaj put Hercegovci nisu ništa odlučili, jer nisu ni izašli na ove izbore. Braćo Hrvati mirno spavajte imat ćete na vlasti one koje ste sami izabrali.

Evo nakon svega iako ste nam braćo Hrvati otvorili granice da slobodno uđemo u državu čiji smo državljani i nakon što Vam mi nismo izabrali vlast red je da i Vas neko pozove da uzvratite, te vas pozivamo da glasujete na našim izborima.

Braćo Hrvati ne trebate se brinuti za granice. Ulaz u BiH je omogućen svima, i sada ste dobro došli kao što ste bili dobro došli na naše planine gdje ste neometano mogli širiti virus. Ne zamjeramo vam mi to, Vi ste naša braća, a i kod Vas virus pazi kada će napasti. Jučer je valjda bio na odmoru, a sinoć od ponoći ponovo je tu, pa ste nam braćo Hrvati opet stavili rampe na granice. Sada čekamo ljeto jer teško će Makarska rivijera preživjeti bez naših para, bez obzira o kojoj se valuti radilo.

Braćo Hrvati ovdje ne trebate plaćati poreze. Nama to ne smeta, ionako te pare od poreza idu u Sarajevo.

Braćo Hrvati izađite slobodno na naše izbore. Svejedno je za koga glasovali, pobijedit će opet Komšić. Vi nemate pojma o kakvom se liku radi niti Vas to interesira. E draga braćo Hrvati taj lik Vam je neka mješavina Mesića i Manolića.

Držao je u uredu slike vojnika čije je pjesme koji je ovaj pjevao sakupljajući pare od dijaspore, kao i sliku političkog mentora ovoga drugoga. Možda se ne sjećate toga braćo Hrvati pa ću Vam pojednostaviti.

Komšić Vam je nešto kao ova koalicija koju ste izabrali u Zagrebu. Izvana je crven i glumi ljevičara, a iznutra je zelen i sprovodi bošnjačku politiku.

Braćo Hrvati Vi ste nama dobro došli. Mi se ne ljutimo što ste nas prodali više puta. Od Vas mi ne očekujemo bolje nakon što ste za predsjednika dva puta birali Mesića koji je izbore dobio na retorici mržnje prema nama u Hercegovini. Zaslužili ste i Pupovca koji sličnom retorikom prema Hrvatima uzima milijune Vašeg novca.

Vi braćo Hrvati plaćate njega i njegove godinama da žive kao bubrezi u loju. Razlika između njih i nas jeste što smo Vas mi branili kada su Vas oni napadali. Ovo se odnosi na Vas koji ste posljednjih dana sasuli na Hercegovce drvlje i kamenje, nikako ne na naše suborce domoljube s kojima smo branili domovinu.

Braćo Hrvati slobodno vi zovite Čilića Hrvatom kada dobije, a Hercegovcem kada izgubi. Nama je svejedno, jer smo mi i jedno i drugo. Eto braćo Hrvati još jednom Vas pozivam dođite, ako ništa bit će Vam kao i nama.

Tek onda ćete znati kako je kada Vaše pare troši neko drugi i kada neko drugi bira Vaše predstavnike u vlasti,piše Hercegovina.in

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button