Ljepota i zdravlje

Pfizer u EU parlamentu potvrdio: NIKADA NISMO RADILI TESTIRANJA koliko cijepljenje sprječava širenje virusa!

Europarlamentarac Rob Roos jučer je razotkrio da Pfizer svoje cjepivo nije testirao na sprečavanje prijenosa virusa prije nego što su ga pustili u prodaju.

Da nismo u kolektivnoj psihozi, ova bi vijest bila na SVAKOJ naslovnici, jer kristalno jasno prokazuje da su mantra “misli na druge, cijepi se” i covid potvrde kao mjera utemeljena na toj pogrešnoj, neznanstvenoj i manipulativnoj mantri ništa drugo doli antidemokratsko sredstvo prisile vladajućih. Ovo je de facto dokaz jasan kao dan da su covid potvrde skandalozno i protuustavno uvedene, ne na temelju bilo kakve znanosti, već isključivo kao totalitarističko sredstvo prisile vladajućih.

“Misli na druge” je obmanjujući orvelovski slogan koji ne bi smislio ni Orwell, imao je potpuno suprotno značenje, baš kao onaj poznati natpis na ulasku u logor.Naime, oslanja se na laž da cijepljeni ne šire, što je dovelo do toga da se cijepljeni (liječnici, sestre i pacijenti) nisu testirali u bolnicama i unosili su virus.

Tako je slogan postao utemeljenje “nemišljenja na druge” odnosno smrtnosnog širenja virusa i ubijanja drugih.

Navedenu vijest je na društvenim mrežama komentirao i saborski zastupnik Marin Miletić čiju objavu donosimo u nastavku:

”Vladajući: Plenković, Capak, Beroš su obmanjivali hrvatsku javnost, lagali i muljali. Uveli su covid potvrde tvrdeći da se tako zaustavlja širenje virusa. Sada pak Pfizer u EU parlamentu tvrdi kako nikada nisu radili takva testiranja.”

”U Hrvatskom saboru su me žestoko napadale globalističke struje ljevice, pogotovo MOŽEMO koji je vrištao kako treba sve cijepiti i kako to sprječava širenje virusa. Sada je pak svima jasno: cijepljeni su prenosili virus (što sam govorio u Saboru barem godinu i pol dana), a covid potvrde su uvedene samo i jedino zato da se ljudima oduzmu temeljna građanska prava i tako ih se prisili na cijepljenje. Koja skupina razbojnika.

Imamo sva videa, njihove istupe. I kada dođe vrijeme, podsjetit ću javnost što je ta skupina zastrašitelja i koronaprofitera govorila u Hrvatskom saboru i medijima i na što su tjerali narod.” piše saborski zastupnik Marin Miletić .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button