Nogomet

Pauletić: ‘Bravo za Dalića i reprezentativce jer nisu klečali u znak podrške pokretu Black Lives Matter’

Robert Pauletić komentirao je detalj vezan uz prijateljsku utakmicu koju su, kao posljednju pripremu za Euro, odigrale nogometne reprezentacije Hrvatske i Belgije, pritom pohvalivši Dalića i reprezentativce koji za razliku od belgijskih kolega nisu kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter.

Ono što je Pauletić objavio prenosimo u cijelosti:

“NAŠI NISU KLEČALI.


Gledam prijateljsku nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije. Prije početka intonirane su himne, a onda su Belgijanci kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter.

Pauletić: bravo za Dalića

Interesantno, niti jedna kamera nije prikazala nekog našeg igrača u tom trenutku! Kasnije sam vidio na fotografiji: nitko od Hrvata nije klečao! Kamermani to nisu htjeli prikazati, vjerojatno su dobili takve upute.

Ovom bih prilikom izrazio podršku Daliću i momcima za takav potez. Ne vidim zašto bi se sportaši uopće miješali u politiku (uostalom, zar nije FIFA proklamirala zabrane političkih gesta i svrstavanja?). Još manje vidim zašto bi Hrvati klečali za nekakav pokret iz SAD! Ako Belgijanci, Englezi i drugi hoće klečati, to je njihova stvar”, stoji u Pauletićevoj objavi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button