Nogomet

Ovo je prava slika Hrvatske!

Hrvatska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon drame s Japanom. Vatreni su nakon slavili nakon jedanaesteraca (1:1, 3:1) u kojima je briljirao Dominik Livaković i obranio čak tri udarca protivnicima.

Nakon 120 minuta bilo je 1:1, poveo je Japan golom Daizena Maede (43), a na 1:1 poravnao je Ivan Perišić (55). Dominik Livaković je odveo Hrvatsku u četvrtfinale SP-a obranivši u raspucavanju s bijele-točke čak tri udarca Japanaca, a Zadranin je oživio uspomenu na sugrađanina Danijela Subašića, koji je također briljirao u Rusiji u obranama udaraca s bijele točke . 

Pašalić je izveo jedanaesterac za prolazak Hrvatske te pogodio nakon čega je uslijedilo veliko slavlje naše momčadi. No, nisu svi vatreni slavili. Naime, Josip Juranović je dotrčao do Daizena Maede koji je bio u suzama. Hrvatski bek ga je zagrlio i poljubio te ga pokušao utješiti. Maeda i Juranović dobro se poznaju budući da zajedno igraju u Celticu. 

Ovo je sasvim sigurno slika dana.  Japanci su svjetski primjer časti i dostojanstva. Hrvati uz sve to i ljudskosti… Ovo je prava slika Hrvatske. Sada neka Japanci u miru pođu doma.
Hvala im na poštenju i fair-playu. 

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button