Izbor uredništva

NE(VLADINE) UDRUGE ŠUTE O AFERI POSVAJANJA DJECE JER SU OD PLENKOVIĆEVE VLADE DOBILE VIŠE OD DVIJE MILIJARDE KUNA!

Ja ih ne zovem nevladine, nego Vladine udruge. Dok je država u ovakvoj situaciji u kakvoj je, u svakoj bi drugoj državi na noge skočile nevladine udruge.

Pogledajte kako si Plenković rikta situacije kada nešto njemu ide u korist. Jeste li čuli u Saboru u zadnja dva tjedna je li itko od HDZ-ovaca napao kolege iz ‘Možemo’ zbog posvajanja djece? Niste. Napadat će Tomaševića zbog smeća, ali zbog slučaja Zambije neće.

Jeste li čuli da se u zadnjih šest godina, otkad ne valja situacija u Hrvatskoj, digla ijedna nevladina udruga i nešto o tome rekla? Gdje je Centar za mirovne studije, gdje je Gong? Nema ih! A znate zašto? Zato što su iz proračuna, otkad je Andrej Plenković na vlasti, dobili preko dvije milijarde kuna!

Ja ih ne zovem nevladine, nego Vladine udruge. Dok je država u ovakvoj situaciji u kakvoj je, u svakoj bi drugoj državi na noge skočile nevladine udruge. Udruge u Hrvatskoj koje brinu o bolesnoj djeci, starijima i nemoćnima ne dobivaju novac ili dobiju nešto sitno – dobivaju ga oni koji to sve trebaju zataškavati.

Dok sam tu, plaćen sam od hrvatskog naroda da govorim istinu, i ovim putem pozivam sve te nevladine udruge da odgovore što su učinile po pitanju Banovine, po pitanju kriminala koji se događa u Hrvatskoj u zadnjih šest godina te po pitanju afere posvajanja djece.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button